FUTBOL DIVISIÓ D?HONOR

El Juvenil obté un triomf vital per a la salvació amb l’Stadium Casablanca

Un jugador del Lleida i un de l’Stadium, perseguint la pilota.

Un jugador del Lleida i un de l’Stadium, perseguint la pilota.AMADO FORROLLA

El Juvenil A del Lleida Esportiu va aconseguir ahir una victòria important que li permet fer un gran pas en el repte de mantenir la categoria. Els de Miki Massana es van imposar a l’Stadium Casablanca de Saragossa (2-0) en un duel directe en la lluita per la permanència en Divisió d’Honor. Els lleidatans, amb gairebé el total control del partit, tot just van deixar arribar el rival a porteria. Al primer temps només va faltar encert per convertir en gol les moltes ocasions de què van disposar. Aquesta efectivitat va arribar després del descans. Als deu minuts, Sebi va rebre una passada en profunditat i va fer l’1-0. Després del gol, el Lleida va seguir treballant per sentenciar el partit i, a quinze minuts del final, Jorge Gómez va culminar una bona contra amb una espectacular vaselina, que va certificar un triomf que allunya el descens a sis punts.