El Lleida aconsegueix davant de l'At. Llevant la seua primera victòria de l'any (2-0)

Joan Carles Oliva ha tingut una bona estrena a casa aquesta tarda com a tècnic del Lleida Esportiu, que ha vençut l’At. Llevant per 2-0 gràcies a una bona segona part que ha proporcionat la primera victòria de l’equip en aquest 2019. En la primera meitat, el cert és que el Lleida amb prou feines ha millorat respecte als últims partits. A més, en el minut 11 Marc Martínez s’ha lesionat, per la qual cosa ha estat substituït per Calavera. La primera ocasió local ha arribat en el minut 17, en una doble rematada de Xemi i Dalmau. Tanmateix, a partir de llavors, amb prou feines ha protagonitzat arribades en atac, mentre que Pau Torres, que complia el seu partit 150 amb l’equip, ha protagonitzat en el minut 38 una bona parada per evitar el gol dels visitants.

Amb 0-0 s’ha arribat al descans, en el que Oliva ha introduït un canvi que a la fi resultaria decisiu, ja que Josimar Quintero ha entrat per Noel. I és que en el primer minut de la represa, Quintero ha donat un passi magistral a Mousa que ha servit per marcar l’1-0. Amb el marcador a favor, els locals han jugat millor, i en els primers vint minuts Xemi, Joan Oriol i Juanto han disposat d’ocasions per anotar el segon. Finalment el gol ha arribat arran d’un penal a favor en el minut 71 que ha transformat Pedro Martín, que tornava a marcar després de diversos partits sense fer-ho. L’At. Llevant ha reaccionat i ha tingut dos bones ocasions, primer amb un tret al pal i després obligant Pau Torres a protagonitzar una gran parada en el minut 82. Des d’aleshores fins el final, Juanto ha pogut marcar el tercer, però el marcador ja no s’ha mogut i el partit ha acabat amb aquest 2-0 que permet al Lleida retrobar-se amb la victòria després de gairebé dos mesos i sumar 42 punts que el situen al tercer lloc de la classificació, a 4 punts del líder, que ara és l’At. Balears.