L’Associació continua sense reaccionar

Un mal inici de partit va llastar massa les lleidatanes

Maria Mayol llançant a porteria.

Maria Mayol llançant a porteria.AMADO FORROLLA

L’Associació Lleidatana continua sense reaccionar i va sumar ahir davant del Mislata de València una nova derrota, la dinovena consecutiva, i continuarà com a cuer de la categoria. L’Associació va sortir a la pista sense la tensió que requeria un partit de la importància del d’ahir. Les valencianes, per la seua part, van aprofitar la situació per aconseguir un parcial inicial de 0-3 que van anar administrant, malgrat la millora de l’Associació al segon tram de la primera meitat. Al descans, d’aquesta forma, el marcador era de 13-17.

Després del pas per vestidors, l’Associació seguia amb dubtes, encara que aconseguia mantenir-se en el matx. Al cap de deu minuts, tanmateix, les lleidatanes es van desconnectar i van arribar a estar vuit gols a baix (19-27, min. 46). A continuació, l’Associació va reaccionar amb un parcial de 0-4 que tornava a col·locar-la en l’encontre. Tanmateix, tot va resultar ser un miratge perquè la precipitació en atac va tornar i les valencianes es van escapar de nou fins al 25-31 final.