SEGRE

ESQUÍ DE MUNTANYA XV OPEN VALL FOSCA

Una Vall Fosca lleidatana

Lleida va obtenir set podis, amb victòries de Júlia Casanovas, Marta Riba, Gerard Garreta, Marc Radua i Roger Fíguls || La prova va reunir més de 270 esquiadors

Els esquiadors van cobrir un recorregut de 21 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell acumulat.

Els esquiadors van cobrir un recorregut de 21 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell acumulat.OPEN VALL FOSCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la participació de més de 270 esquiadors, repartits en 136 equips, la tradicional Travessa Internacional Open Vall Fosca d’esquí-alpinisme va celebrar ahir una quinzena edició amb marcat accent lleidatà, ja que fins a set dels seus representants van pujar eal podi en les diferents categories.

Júlia Casanovas, de Bellver i que fa una setmana aconseguia tres medalles al Campionat d’Espanya d’esquí de muntanya disputat a Boí Taüll, va allargar la bona ratxa anotant-se ahir la victòria a la categoria femenina, fent parella amb l’andorrana Inka Bellés. Les dos van invertir un temps de 3 hores i 55 minuts a cobrir els 21 quilòmetres del recorregut, amb un desnivell acumulat de 2.100 metres. En segon lloc va entrar la parella formada per la barcelonina Clàudia Sabata i la madrilenya Fátima De Diego, mentre que l’aranesa Montse Bacardit i la basca Uxue Fraile van completar el podi.

A la categoria mixta també hi va haver triomf lleidatà gràcies al duo format pels pallaresos Marta Riba i Gerard Garreta, del Club d’Esquí de la Pobla de Segur, organitzador de l’esdeveniment amb l’ajuntament de la Torre de Capdella.

Van superar els francesos Christophe Carrere i Chloe Fourmiguer i els bascos Igone Campos i Jon Ander Aramburu. En cadets també hi va haver domini pallarès amb Marc Radua i Roger Fíguls.

Pel que fa a nois, victòria dels aragonesos Nacho Cano i Tony Fernández, al davant de l’andorrà Manel Pelegrino i el barceloní Martí Lozano, i del duo format pel lleidatà Jordi Palomares i el gironí Nacho Puig.

Els esquiadors van cobrir un recorregut de 21 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell acumulat.

Els esquiadors van cobrir un recorregut de 21 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell acumulat.OPEN VALL FOSCA

tracking