SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida guanya el primer partit de l'any en el debut de Joan Carles Oliva al Camp d'Esports

El Lleida guanya davant de l’At. Llevant el seu primer partit de l’any en el debut de Joan Carles Oliva al Camp d’Esports || Trenca una ratxa de sis partits sense guanyar i ascendeix fins a la tercera posició

Pedro Martín celebra així el gol que va marcar al Levante

Pedro Martín celebra així el gol que va marcar al LevanteJordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va aconseguir ahir la medicina que necessitava per curar la seua malaltia: la victòria. Després d’encadenar sis jornades sense guanyar, sumant només 3 punts de 18 de possibles, necessitava un triomf. I el va aconseguir amb l’At. Llevant (2-0). Els gols van ser la dosi que el malalt necessitava per aixecar-se del llit i posar-se de nou a treballar. Els gols de Mousa i Pedro Martín van suposar sengles dosis d’autoestima a un equip que la necessitava. Al debut de Joan Carles Oliva al Camp d’Esports, el Lleida va sumar una victòria de gran valor, la primera de l’any, tres punts que permeten trencar la mala ratxa i situar-se tercers, a 4 punts del líder, tornar a guanyar després de gairebé dos mesos i aferrar-se de nou al cartell de favorit al play-off. A l’efecte Oliva, després del debut a Cornellà amb un empat sense gols, es va sumar ahir l’efecte Quintero. El jugador equatorià, que només havia jugat fins ahir 245 minuts a la Lliga, va sortir a la segona meitat i va revolucionar el matx. Oliva, des de la banqueta, continua intentant a marxes forçades modelar l’equip al seu gust. Ahir va fer variants tàctiques mentre la pilota anava rodant. Ho va provar amb quatre defenses, ho va provar amb tres i va haver d’adaptar-se als imprevistos propis del futbol, com va ser la lesió de Marc Martínez al primer quart d’hora.

Però li va sortir bé. Dos partits, quatre punts, dos gols a favor i cap en contra. No és mal inici per al tècnic lleidatà que va suplir Albadalejo. I això que el partit no va començar gens bé. Als tres minuts Manu Viana va guanyar l’esquena a Tano, es va plantar davant de Pau Torres i va llançar una potent rematada que el porter del Lleida va enviar a córner. Sens dubte, el duel hauria estat un altre si el davanter de l’At. Llevant no hagués fallat una ocasió tan clara. Un gol en contra hauria pogut tenir un efecte devastador en un equip de moral trencadissa.

En una primera meitat amb poques ocasions, la millor del Lleida la van tenir Juanto i Dalmau a la mateixa jugada, al minut 17, però les seues rematades les va rebutjar el porter visitant. Quintero va ser l’encarregat de revolucionar el partit. Al primer minut de la segona part, una centrada seua la va aprofitar Mousa per marcar l’1-0. L’equatorià va robar diverses pilotes que van provocar perilloses contres. Però tot i que el partit estava decantat del costat lleidatà, faltava la sentència. I aquesta va arribar al minut 72. L’àrbitre va decretar penal per una demolició a Juanto.

A la ment de tots, l’absurda discussió del dia de l’Espanyol B (2-0 a favor, pugna per qui la tirava, error, remuntada i crisi oberta). Però aquest cop Pedro Martín va agafar la pilota i va executar el 2-0. El Lleida va tenir ocasions per aconseguir un triomf més ampli, tot i també és veritat que l’At. Llevant va perdonar l’empat amb 1-0 al marcador. Deu ser cosa del factor Oliva.

Josimar Quintero va sortir a la segona meitat i va revolucionar el partit. Amb aquesta passada va habilitar Mousa perquè marqués l’1-0.

Josimar Quintero va sortir a la segona meitat i va revolucionar el partit. Amb aquesta passada va habilitar Mousa perquè marqués l’1-0.JORDI ECHEVARRIA

Josimar Quintero va sortir a la segona meitat i va revolucionar el partit. Amb aquesta passada va habilitar Mousa perquè marqués l’1-0.

Josimar Quintero va sortir a la segona meitat i va revolucionar el partit. Amb aquesta passada va habilitar Mousa perquè marqués l’1-0.JORDI ECHEVARRIA

tracking