EL MILLOREL PITJOR

El Palau segueix en mala ratxa

L’equip del Pla s’allunya de la zona alta després de la derrota a casa contra el Linyola, que els supera a la classificació || Els visitants s’atansen als de dalt i ja són sisens, a dotze punts del líder

Un jugador del Palau es prepara per colpejar la pilota davant la pressió de diversos rivals.JOAN GÓMEZ

El Palau d’Anglesola va caure derrotat davant d’un dels rivals directes, el Linyola, en un duel molt disputat que va repartir el domini de cada conjunt en cadascuna de les parts. El matx va començar amb el domini dels locals, que ho van intentar de totes les manera però sense tenir fortuna de cara a porteria. Seria Amorós el que obriria la llauna abans del descans (1-0, 43), la qual cosa semblava que posava el partit encarat als locals per a la segona meitat. Però a la segona part, el Linyola va començar a crear perill i a poc a poc va tancar als locals al seu camp, dissipant el domini local i començant a portar la batuta del duel.

A la mitja hora de la segona meitat, aproximadament, l’àrbitre va assenyalar penal per al Linyola després d’una entrada que va anar gairebé en la mateixa línia de l’àrea, però que el col·legiat no va dubtar ni un instant a assenyalar dins malgrat les protestes del cos tècnic local. Candame no va perdonar i va igualar el partit per als visitants (1-1, 76’), la qual cosa va obligar el Palau a sortir més a l’ofensiva, obrint-li més espais al Linyola a l’hora d’atacar. Al cap de pocs minuts del gol de l’empat, els locals es van quedar amb deu jugadors per l’expulsió per roja directa de Montserrat, que feia poc que havia entrat al terreny de joc.

El Linyola cada minut pressionava més i semblava més a prop del gol que el Palau d’Anglesola. Ja a l’afegit, Barry va rematar de cap un córner per anotar l’1-2 definitiu, cosa que va donar els tres punts al Linyola a l’últim sospir. Amb la victòria després de dos derrotes consecutives, el Linyola supera el Palau a la classificació i escala fins a la sisena posició amb 34 punts mentre que el Palau d’Anglesola cau fins a la novena plaça amb 33 punts i encadena la segona derrota consecutiva després de quatre encontres sense guanyar.