SEGRE

DEPORTES_LUNES

Oliva reconeix que el primer temps no va ser bo, però que van saber arreglar les coses en el descans

Oliva reconeix que el primer temps no va ser bo, però que van saber arreglar les coses en el descans || Va elogiar Quintero i va admetre que els jugadors s’han tret “un pes de sobre”

Pedro Martín, en el moment de marcar el penal que significaria el 2-0 amb el qual el Lleida sentenciava el partit.

Pedro Martín, en el moment de marcar el penal que significaria el 2-0 amb el qual el Lleida sentenciava el partit.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Carles Oliva, en la seua estrena al Camp d’Esports, va valorar positivament la victòria, la primera del Lleida el 2019, però també les bones sensacions que deixa l’equip. “El primer temps no ha estat bo –va reconèixer–, perquè no hem tingut fluïdesa, no hem mogut bé la pilota i el Llevant ens ha creat molts problemes. Però ho hem parlat al descans, hem canviat algunes coses i la segona meitat ja ha estat diferent”, va explicar el tècnic lleidatà.

Oliva, que va assegurar que el patiment del primer temps li va entelar una mica l’alegria per debutar a la banqueta del Lleida a casa, va destacar l’entrada de Josimar Quintero. “Ha donat una altra identitat a l’equip quan més ho necessitàvem. La idea era que tant ell com Mousa obrissin el camp per pressionar millor el rival. I així ha estat. Hem tingut la sort de marcar l’1-0 a la primera jugada i la resta de coses ja han vingut més rodades i s’ha pogut veure el Lleida que volem, pressionant, amb verticalitat, amb perseverança i velocitat... A més, Juanto i Pedro han aparegut i s’han sabut associar molt bé.”

El tècnic de l’Esportiu va valorar la victòria com a “molt important”, encara que no tant per pujar un lloc més a la classificació sinó perquè “ens ha permès guanyar confiança i recuperar sensacions, que ara mateix són immillorables. Els jugadors s’han tret un pes de sobre i això es notarà en els pròxims partits”.

Oliva va tornar a insistir en el fet que anar segons, tercers o quarts no és una cosa definitiva. “Encara queden molts partits i la clau és ser al play-off al final per poder tornar al futbol professional.”

“Hem fallat massa ocasions a dalt”

El tècnic de l’Atlètic Llevant, Luis García Tevenet, va assegurar que “el Lleida compta amb “un equip pensat per ascendir o, com a mínim, jugar el play-off, però no li hem posat les coses gens fàcils”. Segons va assenyalar el tècnic, “la clau ha estat que hem fallat massa ocasions a dalt i això, al final, t’acaba costant sempre els punts”.

tracking