SEGRE

DEPORTES_LUNES

Umtiti viatja a Lió

El francès va rebre ahir l’alta i torna a una convocatòria després d’una llarga lesió || Vermaelen, amb una sobrecàrrega, cau de la llista per a la Champions

Samuel Umtiti, ahir durant l’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Samuel Umtiti, ahir durant l’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Samuel Umtiti va rebre ahir l’alta mèdica de la lesió al cartílag del genoll esquerre i va entrar a la convocatòria per disputar l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l’Olympique de Lió de demà, un partit que Thomas Vermaelen es perdrà per lesió. El belga no es va exercitar ahir per culpa d’una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta. Sí que va participar en la sessió Umtiti, que en els últims entrenaments s’havia exercitat al mateix ritme que els companys. L’última aparició del central gal en partit oficial es remunta al passat 24 de novembre davant de l’Atlètic de Madrid, quan va recaure d’una lesió al cartílag del genoll esquerre. Valverde va donar a conèixer una llista amb la presència dels jugadors del filial Wague, Iñaki Peña i Jokin Ezkieta.

D’altra banda, Ousmane Dembélé, en una entrevista concedida al web del Barça, va deixar clara la seua ambició de cara al tram decisiu del curs. “Estic bé. Vaig començar sent decisiu al principi. Vaig tenir una fase al novembre de passar més per la banqueta, però és normal i perquè durant una temporada sempre passem per moments difícils. Però tinc fe en mi i intentaré continuar amb el que sé fer i ser decisiu”, va assegurar el gal, que va afegir: “És important marcar en els moments clau. Sóc davanter i he de ser decisiu quan l’equip està en el seu millor moment. Hem d’estar centrats en els nostres objectius. Volem guanyar títols, guanyar la Champions i també la Lliga, per descomptat!” També es va referir a un moment clau. “El gol davant de l’Atlètic a l’últim minut va ser important. No passava per un bon moment i quan Messi em va donar la pilota, vaig veure Oblak molt a prop meu. No m’ho vaig pensar i vaig marcar”, va dir. Sobre Leo, es va desfer en elogis. “És genial, fa el futbol més fàcil. Li dono la pilota i fa coses increïbles. Quan està al camp és més senzill per als davanters, perquè els rivals s’hi centren. Ens fa passades molt bones i ens deixa en excel·lents condicions”, va valorar.

tracking