Un Linyola B poc eficaç perd amb el Vilanovenca

Un jugador local intenta controlar la pilota davant de la pressió d’un visitant.JOAN GÓMEZ

El Vilanovenca va derrotar el Linyola B en un partit en el qual l’equip visitant va ser superior i el local no va tenir cap ocasió clara de gol. La primera meitat va ser més igualada, però la segona va ser dominada totalment pels visitants.

El Vilanovenca va obrir el marcador al minut 35 amb un gol de Piró i, cinc minuts més tard, el visitant Pujol va marcar el segon gol. Ja als últims minuts de l’encontre, els visitants Bernades i Piró van anotar dos dianes més, que van donar la victòria a l’equip visitant per 0-4. Així doncs, el Vilanovenca es manté a la quarta posició, mentre que el Linyola B baixa la tretzena.