EL MILLOREL PITJOR

Tàrrega i Mollerussa empaten en un partit amb dos cares

El Mollerussa, amb baixes sensibles, més sencer a la primera part || El Tàrrega, que es va avançar en el marcador, va millorar a la represa i va poder vèncer

Dos jugadors es disputen el control de la pilota durant una acció del partit.

Dos jugadors es disputen el control de la pilota durant una acció del partit.SEGRE TÀRREGA

El Tàrrega i el Mollerussa van empatar (1-1) en un partit que va tenir dos cares ben diferenciades, amb un període per a cada equip, tot i que els gols es van marcar a la primera part. Als primers 45 minuts el domini va correspondre al Mollerussa. Tanmateix i malgrat el control dels visitants el Tàrrega va marcar l’1-0 en una acció en què Joni va ser el més llest de la classe i va posar davant els seus al minut 18 de joc.

Fins aleshores la pilota havia estat dels visitants en un domini infructuós a causa de la bona actuació i mostres de seguretat de la defensa i el porter blaugrana. En canvi, els d’Edu Berrocal feien mal als contraatacs i Maikel va avisar al minut 17 en una ràpida acció que va acabar perdent-se. Al minut 18 va arribar el ja ressenyat 1-0 i a partir d’aquell moment el Mollerussa va prémer l’accelerador per buscar la porteria local. A això va ajudar que els blaugranes els cedissin el terreny per fer-ho, abandonant la pressió a dalt i ajustant-la a la frontal de la seua pròpia àrea.

Aquest espai extra va donar uns metres vitals als de Josep M. Turull per atansar-se amb poca oposició a la porteria d’Oliveros, i al minut 33, a conseqüència d’una falta lateral a favor de l’equip visitant, Pedrós, incorporat a l’atac, empatar el partit (1-1).

Després del descans va canviar la decoració perquè el Tàrrega va sortir decidit a variar la dinàmica del joc i ho va aconseguir, posant més intensitat a les accions i tornant a pressionar en mig camp el rival. Això li va permetre recuperar pilotes i atansar-se amb perill a la porteria de Joan Marc. Al minut 48 Leo va tenir la primera oportunitat per desequilibrar de nou el marcador, però la rematada va sortir lleugerament desviada. Un minut després l’ocasió va ser per a Vargas, ocasió que va poder desbaratar Joan Marc amb encert enviant la pilota a córner. Joni va tenir la seua al minut 60 en una xilena que també va atallar el porter visitant.

El Mollerussa va respondre amb una bona contra, però Oliveros, molt atent, també va mostrar la seua seguretat sota els pals.

A partir d’aquell moment va semblar que tots dos equips donaven per bo l’empat i l’encontre va finalitzar amb una acció molt discutida a l’àrea del Mollerussa que li va costar la segona targeta groga al local Leo, per protestar al col·legiat sobre la senyalització d’una falta. La segona groga va donar lloc a la corresponent expulsió i això suposarà, a més, la seua absència al pròxim partit que els blaugranes han d’afrontar visitant un Lleida B en alça.

Per la seua banda, el Mollerussa espera recuperar efectius per rebre al seu feu la Rapitenca.