EL MILLOREL PITJOR

Virgilio dimiteix per la derrota

El Balaguer cau golejat contra l’Igualada i el tècnic s’acomiada després d’un mes i mig || L’equip únicament ha aconseguit tres victòries en vint-i-dos jornades i ja porta tres entrenadors

Joan i Marcel intenten tallar un avanç d’un jugador de l’Igualada durant el partit d’ahir al Municipal.JOAN BOVÉ

Virgilio Hernández, entrenador del Balaguer, va dimitir després de la derrota amb l’Igualada (0-3) en un duel en el qual els locals no van poder millorar la seua imatge.

Hernández era el tercer entrenador que ha passat per la banqueta dels de Balaguer aquesta temporada, i va començar a treballar amb el Balaguer el mes de gener passat, període en què ha acumulat una victòria, un empat i quatre derrotes al recorregut com a entrenador de l’equip roig.

L’equip no passa pel millor moment i segueix últim a la classificació, amb únicament tres victòries en vint-i-dos jornades, amb la qual cosa perilla la seua permanència a la competició. A l’últim encontre, el tècnic va presentar una alineació poc habitual, en la qual va situar una línia defensiva de cinc jugadors.

Durant la primera part els locals van frenar els atacs de l’Igualada, que no es va cansar d’intentar anotar algun gol, que aconseguirien a la segona part. Entrada la segona meitat, els visitants es van mostrar molt efectius i van anotar tres gols en menys de deu minuts, sobrepassant la defensa del Balaguer i acabant amb la possibilitat de rascar algun punt. El primer gol arribaria per part de Simón al minut 50, i pocs minuts més tard, al 52’, Llobet anotaria el segon per als visitants.

Malgrat els errors defensius de la segona part, els locals van avonseguir una bona oportunitat de gol al minut 62, que Ribera, porter de l’Igualada, va aconseguir evitar. Tot seguit els visitants van poder marcar el definitiu 0-3 en un bon contraatac que va sentenciar Llobet, que anotava així el segon gol al seu compte particular.

Després de la derrota i la dimissió de l’entrenador, el Balaguer s’enfronta a una situació complicada amb la junta directiva dividida, la qual cosa dificulta la recuperació d’un equip que necessita recompondre’s. El club ha convocat els socis a una assemblea informativa dijous que ve, dia 21, en la qual es repassarà la situació del club i les possibles solucions de cara al futur.

“Potser amb un nou entrenador puguin sortir del pou”

Virgilio Hernández va presentar la dimissió tot just acabar el partit, després de la dura golejada encaixada pel Balaguer. Va admetre que els jugadors necessitaven un canvi: “Potser amb un nou entrenador puguin sortir del pou. Queden dotze jornades i encara hi ha temps per salvar l’equip”, va valorar. Va destacar el treball que ha fet la plantilla en el mes i mig que ell ha estat al capdavant: “És un equip format per excel·lents jugadors, que treballen molt durant tota la setmana però que els resultats no els acompanyen.” L’equip de la capital de la Noguera únicament ha aconseguit tres victòries en 22 jornades i ja ha tingut tres entrenadors. El club ha convocat una assemblea informativa el dia 21 per repassar la situació del club i intentar trobar possibles solucions per al futur.