SEGRE

NEU TRINEUS

Arranca la nova Pirena

La primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic, que agafa el relleu, va celebrar ahir les dos primeres etapes || Baqueira Beret i Port Ainé acullen les 6 etapes

Les tres primeres etapes de la prova tenen la Val d’Aran com a escenari.

Les tres primeres etapes de la prova tenen la Val d’Aran com a escenari.GOS ÀRTIC /JORDI SANTACANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació aranesa de Baqueira Beret va obrir ahir la primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic, una carrera de múixing per etapes que agafa el relleu de l’antiga Pirena, i que en la seua estrena compta amb la participació de tretze competidors, tres en la categoria d’esquijòring i deu en la de trineus. La primera jornada va ser doble, amb una primera etapa diürna i una segona de nocturna, cosa que es repetirà el dia 21 a Port Ainé, que acollirà la segona fase de l’esdeveniment.

Per als múixers l’etapa va tenir un recorregut de 35 quilòmetres, amb sortida des del pla de Beret, pas per l’Orri i doble pujada a Montgarri, mentre que per als esquiadors de fons la jornada va ser una mica més curta, de 25 km, ja que no van arribar fins a Montgarri. Les baixes temperatures i el magnífic estat de la neu van facilitar als corredors poder completar aquesta exigent primera etapa amb garanties.

Larraitz Sorron mana en la categoria d’esquijòring, Carles Franch en MD 12 i Itotitz Armendáriz en MD 6

La basca Larraitz Sorron es va imposar en la categoria d’esquijòring, tant en l’etapa diürna com en la nocturna, el mateix que van fer el català Carles Franch, en trineus a partir de 8 gossos (MD12), i el basc Itotitz Armendáriz, en trineus amb 6 gossos (MD 6). La lleidatana Marta Bosch, de l’Alt Urgell, es va situar segona en esquijòring. Avui es disputa la tercera etapa, també a la Val d’Aran.

Les tres primeres etapes de la prova tenen la Val d’Aran com a escenari.

Les tres primeres etapes de la prova tenen la Val d’Aran com a escenari.GOS ÀRTIC /JORDI SANTACANA

tracking