SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida ja busca un recanvi per a Massine Fall

Fernando Sierra no millora de la lesió i haurà de passar pel quiròfan

En Bones Mans - El Força Lleida va organitzar ahir una nova activitat dins d’aquest programa, dirigit a pares, mares i jugadors de la base, que va reunir unes 70 persones. Ahir va versar sobre la diversió en la formació esportiva, a càrrec de ...

En Bones Mans - El Força Lleida va organitzar ahir una nova activitat dins d’aquest programa, dirigit a pares, mares i jugadors de la base, que va reunir unes 70 persones. Ahir va versar sobre la diversió en la formació esportiva, a càrrec de ...FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida ja ha començat a rastrejar el mercat de pivots a la recerca d’un substitut de garanties per a Massine Fall, que divendres va haver d’abandonar la pista davant el Palència a l’agreujar-se la fascitis plantar que pateix des de fa mesos. La lesió requereix un llarg període d’inactivitat que ara l’equip no pot permetre’s i, atès que el període de fitxatges acaba el proper 28 del present mes (a les 14.00 hores), el club s’ha vist obligat a tornar al mercat per fitxar de manera urgent.

De moment, Fall seguirà un tractament a base de fisioteràpia, repòs, medicació i infiltracions per intentar mitigar el dolor i que pugui participar, almenys uns minuts, en el partit de divendres vinent davant de l’Ourense, una situació que es repetirà d’aquí fins al final de temporada.

Atès que l’equip encara no té assegurada la salvació de forma matemàtica i encara acull serioses opcions de classificar-se per al play-off, l’entitat farà ara l’esforç econòmic que no va poder fer en pretemporada, quan encara no tenia un patrocinador principal.

Segons van confirmar fonts del club, el mercat de pivots està molt complicat a hores d’ara, ja que hi ha altres equips que busquen el mateix perfil, per la qual cosa la intenció és incorporar un interior, ja sigui en la posició de 4 com en la 5, ja que Eric Stutz ja està assumint el rol de Fall des de fa setmanes amb un gran rendiment. Els problemes per a Jorge Serna no acaben aquí, ja que Fernando Sierra, lesionat el passat 14 de desembre a la pista de l’Araberri, es perdrà el que queda de temporada. L’escorta madrileny, que pateix una fractura trabecular i una fissura parcial del lligament creuat del genoll esquerre, haurà de passar gairebé segur pel quiròfan, ja que el tractament conservador pel qual es va optar inicialment no ha fet efecte. Per al duel davant de l’Ourense, a banda del seriós dubte de Fall, Serna no podrà comptar amb Josh Steel, que té partits amb la selecció britànica.

tracking