MOTOCRÒS COMPETICIÓ

Rufea obre el Català de Nens amb 144 pilots

L’elevada participació va obligar a fer tandes classificatòries.

L’elevada participació va obligar a fer tandes classificatòries.JOEL MOLINA

El circuit de Rufea va ser escenari diumenge passat de la prova inaugural del Campionat de Catalunya de Nens de motocròs, que va comptar amb la participació d’un total de 144 pilots. A causa de l’alta inscripció, el Moto Club Segre va fer tandes classificatòries i va permetre que els no classificats poguessin córrer una final de consolació. A la categoria MX85 cadet el guanyador va ser Edgar Canet, que va dominar les dos mànegues amb autoritat, seguit per Víctor Puig i Daniela Guillen. En MX85 juvenil es va imposar el balear Elías Escandell, davant de Carles Prat i Xavier Camps, del club amfitrió. Joel Cañadas, també del Moto Club Segre, va dominar en MX65 amb gran autoritat, davant d’Iván Polvillo i Dídac Arfelis, mentre que la mànega de consolació la va guanyar Marc Alibau, amb Joel Torres i Unai Ortiz completant el podi.