SEGRE

DEPORTES

Valverde reconeix que el 0-0 és "un resultat perillós"

Apel·la a la fortalesa del Barça al Camp Nou i al suport del públic en la tornada

Leo Messi condueix la pilota davant la pressió de Tanguy Ndombele, el millor ahir dels gals.

Leo Messi condueix la pilota davant la pressió de Tanguy Ndombele, el millor ahir dels gals.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Barcelona li va faltar el premi del gol i el tècnic, Ernesto Valverde, va admetre que amb el 0-0 l’eliminatòria està “en l’aire”. “Ho hem intentat de totes les maneres, hem tingut moltes arribades i hem concedit molt poc”, va valorar. “El futbol és qüestió de joc, que hem tingut, però també d’encert, que no hem tingut. Hem tingut ocasions clares, però ens en anem amb un 0-0”. Per això, al ser qüestionat sobre com veu l’eliminatòria, va dir que “està per decidir. És un resultat perillós, però a casa som un equip potent i esperem que hi hagi un extraordinari ambient”.

Valverde va dir que li havia agradat el joc del seu equip, malgrat no marcar gols. “Hem dominat i hem creat ocasions. Al final els hem ficat a la seua àrea... Del partit m’ha agradat tot, però no hem pogut marcar. Tampoc és fàcil guanyar fora de casa en Champions, ells no han perdut cap partit aquesta temporada. Cal fer dos grans partits per passar l’eliminatòria, hem fet un gran partit i ara en cal fer un altre”, va destacar el tècnic blaugrana.

Quant al rendiment de Luis Suárez, objecte d’un parell de preguntes a la roda de premsa, sobre si estava preocupat per l’uruguaià, va dir: “No. Em preocuparia si no tingués situacions de gol. Ell és allà, brega, té ocasions i, si no, les genera per als seus companys... i després està l’encert, que és el que cal buscar.” Al recordar-li que fa 16 partits que no marca fora de casa a Europa, va ironitzar. “Es deu estar reservant, no ho sé. Es relaciona bé amb les ocasions”, va afegir.

A l’insistir-li sobre la gran quantitat d’ocasions fallades pel seu equip, va admetre que estava “fastiguejadet”, però va matisar que “si nosaltres fallem moltes ocasions, no em poso nerviós. Si és el rival el que en falla moltes, sí que m’hi poso”.

Per la seua part, l’entrenador de l’Olympique de Lió, Bruno Génésio, va considerar “positiu no haver encaixat gols i poder resistir davant d’un gran Barça”. “Esperàvem atacar amb les pilotes recuperades, però en canvi hem concedit massa ocasions. Es podia pensar pel que ens havien venut que estaven en una fase menys bona, però han jugat a gran nivell”, va valorar.

tracking