SEGRE

HOQUEI REUS 2019

Amb llicència per somiar

Lleida Llista i Vila-sana afronten amb il·lusió la seua participació a la Copa del Rei i de la Reina malgrat la dificultat dels encreuaments || L’equip de Folguera juga avui contra l’amfitrió Reus

La plantilla del Lleida Llista, ahir abans del seu últim entrenament previ a la Copa.

La plantilla del Lleida Llista, ahir abans del seu últim entrenament previ a la Copa.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Tenim llicència per somiar, però també tenim l’obligació de somiar. Encara que igualment amb l’obligació de tocar amb els peus a terra.” Aquesta valoració que feia ahir l’entrenador del Lleida Llista, Albert Folguera, prèvia al debut avui de l’equip a la Copa del Rei, la comparteix també el Vila-sana, que s’estrenarà demà a la Copa de la Reina. És el segon any consecutiu que l’hoquei lleidatà té presència en les dos competicions que, per primera vegada, comparteixen seu, Reus.

Tant Folguera com Jordi Capdevila, entrenador del Vila-sana, comparteixen un objectiu il·lusionant, encara que conscients de la dificultat que tindran per avançar en el torneig.

És la segona temporada consecutiva que l’hoquei lleidatà té presència a les dos competicions

El Llista juga avui davant de l’amfitrió, el Reus (21.15), mentre que l’equip del Pla d’Urgell, que l’any passat va arribar a semifinals, jugarà demà davant del Palau de Plegamans (15.15). Els altres encontres de quarts són Liceo-Igualada (avui) i Caldes-Voltregà i Barcelona-Noia a la Copa del Rei.

Pel que fa a la Copa de la Reina, obren avui el quadre Voltregà-Las Rozas (15.15) i Manlleu-Cerdanyola (17.15), mentre que demà ho faran, a més del Palau de Plegamans-Vila-sana, Gijón-Bigues i Riells (17.15). Les semifinals seran dissabte i les finals, diumenge.

Albert Folguera admet que el Reus és favorit, però adverteix que “intentarem ser fidels al nostre estil. Tenim armes per complicar-los la vida”, va assenyalar. “És un partit de màxima dificultat, davant d’un Reus que jugarà a casa, amb el pavelló ple, que ens pressionarà, però tenim més a guanyar que a perdre i molta il·lusió i ganes. Som un equip jove i ambiciós”, va recordar.

El tècnic va dir que veu els jugadors “tranquils” i va afegir que “dissabte a Nantes ens vam treure un gran pes de sobre [van guanyar 3-5 en l’anada dels quarts de final de la Europe Cup]. Això ens ha permès aquesta setmana centrar-nos només en el Reus”.

Per la seua part, Jordi Capdevila, va comentar que el partit de demà no tindrà res a veure al recent enfrontament de la Lliga, en el qual les lleidatanes van perdre 8-1 a la pista del seu rival. “En aquest partit no vam ser-hi, així que no es poden treure conclusions. Segur que també són conscients que no es trobaran amb el mateix Vila-sana”, va valorar.

El tècnic, conscient de la dificultat del rival, no nega l’ambició: “Sempre vols arribar a la final. És un torneig a un partit i el lluitarem al màxim.” Sobre la segona participació a la Copa del Vila-sana va valorar que “cada any millorem una mica més, l’any passat ens hi vam ficar en l’última jornada i aquest hi hem entrat quatre o cinc jornades abans”.

La plantilla del Lleida Llista, ahir abans del seu últim entrenament previ a la Copa.

La plantilla del Lleida Llista, ahir abans del seu últim entrenament previ a la Copa.AMADO FORROLLA

tracking