HOQUEI

El Llista elimina el Reus i jugarà per una plaça a la final de la Copa

Victòria dels d’Albert Folguera per 1-2 i dissabte jugarà en semifinals amb el Liceu

El Llista elimina el Reus i jugarà per una plaça a la final de la CopaFEP

El Lleida Llista té al seu abast tornar a fer història i després d’eliminar ahir el Reus en els quarts de final de la Copa del Rei (1-2), aquest dissabte lluitarà per una plaça a la final de diumenge. L’equip lleidatà, amb gols d’Andreu Tomàs i Joan Cañellas, ha donat la sorpresa al derrotar l’amfitrió i un dels favorits al títol.

El Llista ha començat bé el partit, jugant sense complexos i no ha tardat a tenir les primeres ocasions. Als 6 minuts Andreu Tomàs ha marcat el 0-1 amb un llançament llunyà i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Lluís Tomàs ha parat un llançament directe a Marc Julià en el minut 16, després d'una targeta blava a Maxi Oruste.

En la segona meitat el Reus ha portat el pes del partit, davant d’un Llista que ha tingut les seues opcions a la contra. A falta de 2 minuts i 37 segons Joan Cañellas ha marcat el 0-2 que semblava sentenciar la classificació a les semfinales, però l’equip lleidatà ha hagut de patir fins el final. El Reus ha marcat l’1-2 a falta de 27 segons, però ja no hi ha hagut temps per a res més i el Llista jugarà dissabte per una plaça a la final.

L’aspecte negatiu ha estat la lesió de Roberto Di Benedetto, que ha rebut un fort cop al turmell i és seriós dubte per al que queda de torneig.