SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes repesca Pau López, retirat el 2018

El jugador tarragoní torna a l’equip set mesos després de penjar les botes || Arriba per suplir la baixa per lesió d’Adrià Rivas

Pau López, en la seua anterior etapa a l’equip lleidatà.

Pau López, en la seua anterior etapa a l’equip lleidatà.CB PARDINYES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes, líder del grup B de la Conferència C de la Lliga EBA, ha repescat el base Pau López, que estava retirat de la competició des de feia set mesos. El jugador tarragoní, que torna a l’equip per suplir la baixa d’uns dos mesos per lesió d’Adrià Rivas, sumarà d’aquesta forma la seua sisena campanya al club lleidatà i es converteix en el segon jugador de la plantilla, juntament amb Carlos Gasque, que haurà disputat totes les temporades que porta el conjunt aurinegre a la Lliga EBA.

Pau López va explicar que havia decidit tornar a les pistes per “ajudar” el que ha estat el seu equip en aquests últims anys. “Quan l’Adrià es va lesionar, l’entrenador Gerard Encuentra em va demanar si els podia donar un cop de mà i, després de consultar-ho amb la família, li vaig dir que podia comptar amb mi. Vinc a ajudar en el que pugui i en tot el que em demani l’equip”, va assenyalar López.

El base tarragoní arriba a un Ilerdauto Pardinyes que, malgrat la derrota de la jornada passada, és líder del seu grup i opta a lluitar per l’ascens. “L’equip té la seua manera de jugar i jo tan sols he d’aportar la meua experiència. S’està fent una grandíssima temporada i cal seguir en aquesta línia”, va destacar.

Per la seua part, el tècnic Gerard Encuentra va dir que López “ens vindrà molt bé per la seua qualitat i experiència”.

tracking