SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "S'ha de fitxar sí o sí"

Jorge Serna considera imprescindible incorporar un altre pivot per les lesions de Fall i Sierra || L’ICG Lleida rep demà l’Ourense també sense Steel

Turner, en una acció del recent partit davant del Càceres al Barris Nord.

Turner, en una acció del recent partit davant del Càceres al Barris Nord.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, considera imprescindible incorporar un nou pivot, tal com va avançar SEGRE, per les lesions de Massine Fall i Fernando Sierra. “S’ha de fitxar sí o sí”, va dir ahir, en la compareixença prèvia al partit de demà davant de l’Ourense (21.00), en el qual l’equip també té la baixa de l’anglès Josh Steel, convocat per la seua selecció. El problema és que falta tot just una setmana perquè es tanqui el termini per incorporar jugadors.

“Estem buscant, accelerant gestions, però l’escenari no és favorable. Tots els equips busquen pivots i n’hi ha molt pocs al mercat”, va explicar Serna. “Estem buscant el millor jugador possible i haurem de mirar també en lligues de fora o de categoria inferior. Cal fitxar. No podem treballar en aquestes condicions durant dotze setmanes. I encara gràcies dels vinculats”, va reconèixer.

“Fall és dubte al 99 per cent per divendres. Els meus plans, de fet, són no comptar amb ell”, va assenyalar, mentre que sobre Fernando Sierra va comentar que “no evoluciona tan positivament com esperàvem. Estem pendents de proves, però estem embussats amb la seua lesió. Fins ara deia que la seua recuperació seria el millor fitxatge, però ara no tinc una especial esperança que pugui arribar”, va valorar el tècnic.

Malgrat totes aquestes dificultats, està convençut que l’equip podrà competir demà davant de l’Ourense. “De forma puntual, aquesta situació no és un problema. Però sí que ho és estar així dos mesos”, va afegir. “Tots els equips anem amb pinces en algun moment puntual i nosaltres tenim prou recursos per competir divendres al cent per cent. També és un problema perquè no podem carregar de minuts Mbaye. O sigui que sí, hem de fitxar urgentment”, va insistir.

Serna espera que l’equip afronti el partit endollat des del primer segon. “La sortida és fonamental, així com la gestió dels minuts i de les faltes. Hem de ser intel·ligents en això”, va comentar.

D’altra banda, va demanar també el suport del públic, que va elogiar. “Els necessitem molt. Sempre estan amb l’equip i ens han ajudat molt en moments difícils. El Barris Nord sempre dóna aquesta empenta energètica”, va assenyalar.

tracking