SEGRE

BÀSQUET ESPORT DE BASE

Martina Peláez, del CN Tàrrega, a la Catalana de mini

Martina Peláez.

Martina Peláez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jugadora del CN Tàrrega Martina Peláez ha estat convocada per formar part de la selecció catalana de minibàsquet que disputarà el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques entre els dies 13 i 17 d’abril a San Fernando (Cadis).

D’aquesta forma, Martina serà l’única representant de Lleida en una selecció formada per 12 jugadores procedents de clubs històrics i emblemàtics del bàsquet català com el Sant Josep i el Joventut de Badalona, i el FC Barcelona, entre d’altres.

El CN Tàrrega va felicitar a través de les xarxes socials la seua jugadora. “Per primera vegada a la secció de bàsquet, Martina Peláez Ros, jugadora de l’equip mini femení blau, ha estat seleccionada per formar part de la selecció catalana”. També es va afegir a la felicitació l’ajuntament de la capital de l’Urgell, que va mostrar la seua satisfacció per “aquest nou assoliment de l’esport targarí”.

D’altra banda, s’ha d’assenyalar que un altre lleidatà, Ferran Mauri, del Club Bàsquet Pardinyes, que també optava a entrar a la selecció catalana, va quedar finalment en el grup de reserves. Mauri encara podria ser inclòs si algun dels 12 convocats causa baixa d’aquí a l’inici del campionat.

tracking