SEGRE

MOTOCICLISME MOTO4

Pol Solà, a l'Estatal amb el planter del Monlau Repsol

El pilot de 10 anys va participar en la presentació amb Àlex Màrquez || Té dos títols catalans

Pol Solà, durant la presentació de l’equip dilluns passat.

Pol Solà, durant la presentació de l’equip dilluns passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Pol Solà, de 10 anys, competirà aquesta temporada en el Campionat d’Espanya RFME, en la categoria de Moto4, formant part de l’equip Monlau Repsol Technical School Team, el projecte de futur d’Estrella Galicia 0,0 i Monlau Repsol. De fet, Pol, al costat dels altres dos pilots de l’equip, va participar dilluns passat en la presentació de tota l’estructura del projecte, que encapçala Àlex Màrquez, que un any més serà el pilot de referència en el Mundial de Moto2.

Emili Alzamora, Team Principal de l’equip, explicava en la presentació que l’objectiu de donar suport a aquests joves és “portar nous pilots des de la base fins al cim del motociclisme de velocitat”.

Als seus 10 anys, Pol, que estudia cinquè de Primària a l’escola Parc de l’Aigua, de la Bordeta, ja és tot un veterà de la moto. “Va començar als quatre anys en carreres de minimoto”, explica el seu pare, Òscar Solà, que agraeix el suport de Monlau per ajudar-lo a progressar. “Ens va trucar Emili Alzamora i la veritat és que és al lloc adequat per créixer. No sabem fins on arribarà, però estem molt contents.”

Pol es va proclamar campió de Catalunya en la categoria FEM 10 el 2016 i el 2017 i l’any passat ja va fer el Campionat d’Espanya de Velocitat amb un equip valencià, en categoria 85 cc, on va cridar l’atenció d’Alzamora. “L’únic objectiu d’aquest any és aprendre. Per descomptat que ens agradaria arribar al Mundial, però per això falta molt”, afegeix Òscar.

tracking