SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Duel exigent sota mínims

L’ICG Força Lleida, amb les baixes de Fall i Steel, rep un Ourense instal·lat en llocs de ‘play-off’ || Els gallecs podran comptar amb Zamora i Rozitis, no convocats amb les seues seleccions

L'ICG Força Lleida cau en la pista del Bilbao

L'ICG Força Lleida cau en la pista del BilbaoAREA11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida afronta avui (21.00) un exigent compromís davant l’Ourense, instal·lat en llocs de play-off, en un partit marcat per les baixes en el conjunt que dirigeix Jorge Serna. El tècnic no podrà comptar amb Josh Steel, que ahir va jugar amb la selecció britànica, mentre que les possibilitats que Massine Fall pugui saltar a la pista són pràcticament nul·les. El pivot arrossega una fascitis plantar al peu esquerre que li impedeix fins i tot caminar amb normalitat i el club li busca un recanvi a contrarellotge, ja que el període de fitxatges acaba dijous. Amb aquest panorama, un duel com el d’aquesta nit, amb un nivell d’exigència molt alt, obligarà Serna a permutar les posicions dels seus jugadors constantment, amb Stutz de cinc, Feliu de quatre i fins i tot amb Chapela exercint de dos. A més, Serna convocarà avui els quatre vinculats de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes de la Lliga EBA –Lafuente, Oliva, Bergadà i Vinós– per completar les 12 fitxes. És per això que el tècnic va posar èmfasi en la importància de poder comptar amb l’afició com un aliat més, un Barris Nord que empenyi des del primer minut. “Els necessitem molt. Sempre estan amb l’equip i ens han ajudat en moments difícils. El pavelló sempre ens dóna aquesta energia”, va assenyalar Serna en la prèvia.

En canvi, l’Ourense, al qual les finestres FIBA poden haver restat potencial, sí que podrà comptar amb dos jugadors determinants, ja que Zamora no ha estat convocat amb Veneçuela, ja classificada per al Mundial, i Rozitis tampoc jugarà avui amb Letònia davant Espanya. Sí que serà baixa el base Pepo Vidal, cridat per la selecció de l’Uruguai. La presència de Rozitis, ex del Força Lleida, serà una de les claus, ja que el letó és un dels pivots més resolutius de la LEB Or i el quart jugador més valorat de la competició (18,8 punts). Per la seua part, Zamora és el cinquè màxim anotador (15,6).

Jorge Serna convocarà avui els quatre jugadors vinculats del Pardinyes per completar l’equip La jornada de la LEB Or estarà marcada per les convocatòries de les seleccions internacionals

Steel va disputar ahir el primer dels dos partits que té previstos amb la selecció de la Gran Bretanya, de classificació per a l’Eurobàsquet 2021. El jugador de l’ICG no va aconseguir anotar (2 assistències i 1 rebot) en els seus 12 minuts davant de Xipre (84-47) i diumenge la selecció britànica es jugarà el pas a la següent ronda de classificació contra Àustria.

tracking