SEGRE

FUTBOL CLUBS

El Pardinyes insta la Paeria a canviar la gespa artificial

Aquesta és la imatge que presentava ahir el camp del Pardinyes.

Aquesta és la imatge que presentava ahir el camp del Pardinyes.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pardinyes va demanar ahir a la Paeria diverses millores a les seues instal·lacions com el canvi de la gespa artificial del camp de futbol 11, la millora de la il·luminació i el pavimentat de l’accés al camp de futbol 7.

L’alcalde Fèlix Larrosa, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Parra i el responsable coordinador d’esports Rafa Carpi, es va reunir ahir amb membres de la junta directiva del club encapçalats pel president Carlos García, comprometent-se a atendre les peticions.

A més, el club reclama millorar la il·luminació del camp i pavimentar l’accés al de futbol 7

Carlos García va explicar que “ha sigut la primera reunió que hem tingut amb l’alcalde des que vam arribar a la junta el 2016 i, a banda d’explicar-li les nostres actuacions durant tot aquest temps, li hem exposat la necessitat de canviar la gespa artificial, ja que té una durabilitat d’uns deu anys i el nostre ja en té dotze. A més, ens falta més potència en la il·luminació i, de fet, els àrbitres sempre fan constar a l’acta que la visió és deficient. Finalment, l’accés al camp de futbol 7 és de terra, de forma que quan plou està impracticable i hem demanat que el pavimentin”. Montse Parra, per la seua part, va dir que “ens hem compromès a veure què podem atendre, però el que ja toca és canviar la gespa”.

El CF Pardinyes compta amb 27 equips, dels quals sis són femenins.

tracking