SEGRE

DEPORTES

Folguera: "Estic molt satisfet, aquesta victòria té molt de valor"

Folguera diu que “volíem guanyar el que ja era una final per a nosaltres”

Els jugadors del Lleida Llista celebren al vestidor, amb eufòria, la gran victòria que van aconseguir davant del Reus.

Els jugadors del Lleida Llista celebren al vestidor, amb eufòria, la gran victòria que van aconseguir davant del Reus.LLEIDA LLISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Llista, Albert Folguera, estava feliç per la victòria, però alhora afligit per la lesió de Roberto di Benedetto. Per això, va començar dient que “quan es guanya sempre estàs content, però no sabem el preu que pagarem per aquesta victòria. Estic molt satisfet amb tot el treball dels meus jugadors i, encara que reconec que ho hem passat malament en diversos moments, ens hem mantingut sempre dins del partit amb una extraordinària actuació del nostre porter. Per tot això, aquesta victòria té moltíssim valor. Estic molt satisfet també per l’actitud i el caràcter dels jugadors del meu equip. Volíem guanyar el que per a nosaltres ja era una gran final i ara cal anar a guanyar la següent”.

Sobre la lesió de Roberto di Benedetto va assenyalar el següent: “No sabem el que té. Ha rebut un cop d’estic molt fort al turmell i no vull dir res més. Tinc els meus dubtes que hagi estat una jugada neta. Espero que no s’hagi fet gaire mal, encara que no puguem comptar amb ell en tot el que resta de Copa. Segons la meua opinió s’ha anat a caçar el jugador i l’han caçat ben caçat. Ho dic amb coneixement de causa. M’ho ha confirmat una persona neutral. Entenc que tothom vol guanyar i això és lícit, però hi ha un punt en el qual no s’ha de fer mal a la gent.”

“No sé el preu que pagarem per guanyar. Han anat a caçar Roberto i ho han aconseguit”

“Ara toca descansar i demà [avui per al lector] a les set del matí, tocarà treballar. Quan tingui un moment començaré a pensar en el Liceo. La vida d’un esportista no professional és aquesta”, va concloure.

tracking