SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Sancionen el Tàrrega amb el tancament del seu camp per l'encesa de pots de fum i bengales

Per l’encesa de pots de fum i bengales a la grada || El club recorrerà, ja que només prenen després que s’acabi el partit

La grada d’animació durant l’encesa dels pots.

La grada d’animació durant l’encesa dels pots.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha sancionat el Tàrrega amb la clausura del seu camp per un partit a l’haver-se produït incidents reiterats contemplats a l’article 332 del reglament general de la temporada i de conformitat amb l’article 318.2. Els fets sancionadors són l’encesa de pots de fum amb els colors blaugrana del club i alguna bengala per part de la grada d’animació, encara que sempre prenen després que l’àrbitre hagi decretat el final del partit.

Gerard Caro, president del Tàrrega, va afirmar que “presentarem un recurs perquè no estem d’acord amb aquesta sanció, perquè els fets pels quals se’ns sanciona sempre es produeixen amb el partit ja finalitzat o abans, quan els jugadors i àrbitres no estan al terreny de joc”.

A més, Caro va assenyalar que “ens reunirem amb el grup d’animació perquè no incorrin en altres fets que puguin ser objecte de sanció i buscar una alternativa que mantingui les mostres de suport a l’equip, sempre dins de la normativa”. La sanció arriba després del derbi de diumenge passat davant del Mollerussa, que va acabar en empat (1-1) i que va dirigir el col·legiat Eduardo Núñez, del comitè de Tarragona.

En el cas que no prosperi el recurs, el club haurà de complir la sanció davant de l’Igualada el 10 de març.

tracking