SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí la Seu defensa avui al derbi la quarta posició

El comerç i l’hostaleria es bolquen amb la participació a la Copa de la Reina

L’ajuntament va acollir ahir la presentació de les activitats.

L’ajuntament va acollir ahir la presentació de les activitats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí defensa avui (19.45) la quarta posició a la Lliga Femenina rebent al Palau d’Esports el Sant Adrià, després que les de l’Alt Urgell perdessin el seu últim partit davant del Mann Filter. Aquesta derrota va fer que el València, una altra de les revelacions de la temporada, igualés les lleidatanes a 13 victòries després de guanyar contra el Bembibre, encara que el Cadí és quart gràcies l’average particular. L’equip que dirigeix Bernat Canut espera poder defensar aquesta quarta posició fins que s’acabi la fase regular, ja que els donaria el factor pista en els play-offs pel títol, enfrontant-se al cinquè.

El duel d’aquesta tarda és l’últim abans de la històrica participació del Cadí a la Copa de la Reina, a partir del dijous 28 a Vitòria. En aquest sentit, ahir es van presentar les activitats organitzades pel comerç i l’hosteleria de la Seu relacionades amb la participació de l’equip al torneig. La Unió de Botiguers (UBSU) i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell (AHAU) han organitzat el concurs Troba les jugadores!, en el qual els participants han de trobar les fotos de les 11 jugadores repartides per les botigues de l’UBSU, entrant en el sorteig de deu pilotes de bàsquet firmades per la plantilla. També s’han elaborat màscares de color blanc-i-blau que decoraran els establiments de la ciutat durant el Carnaval. La tercera iniciativa és un 10 per cent de descompte per als socis del Sedis Bàsquet a tres restaurants de l’AHAU.

El dijous 28 (19.00) es podrà seguir el partit de quarts contra l’Araski a través d’un nou videomarcador instal·lat al Palau d’Esports i que s’estrenarà avui en el derbi català contra el Sant Adrià. Val a recordar que el club ha organitzat un autobús d’aficionats que assistiran a la possible semifinal, que es disputarà el dissabte 2 de març a les 13.00 davant del guanyador del partit entre el Girona i el València. La final de la Copa de la Reina es disputarà el diumenge dia 3 a les 13.00 h.

tracking