SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Estic orgullós de l'esforç dels meus jugadors”

Serna demana fitxar també un base després de la marxa de Turner || “Han estat millors”

Sergi Quintela entra a cistella en una acció del partit d’ahir, davant l’oposició del jugador de l’Ourense Javon Masters.

Sergi Quintela entra a cistella en una acció del partit d’ahir, davant l’oposició del jugador de l’Ourense Javon Masters.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, va explicar que l’equip va ser víctima ahir de “massa circumstàncies adverses”, ja que a les sabudes baixes de Fall i Steel i els problemes físics de Mbaye, es va unir la de Turner, que unes hores abans del partit va rescindir el contracte amb el club. “Estic orgullós de l’esforç que han fet els meus jugadors”, va explicar. “A la mitja part els he demanat que a la segona part ho donessin tot i que el públic se sentís orgullós d’ells. I així ha estat. Ho hem barallat fins al final, però davant hem tingut un Ourense sòlid que quan pitjor han estat ells i millor estàvem nosaltres, ha anotat cistelles importants i les nostres petites esperances s’han difuminat”, va afegir el tècnic.

Davant de la situació de la plantilla amb aquesta nova baixa, va admetre que “n’hem de fitxar dos ràpid” –el termini acaba dijous– i va afegir sobre això que “esperem que ben aviat puguem anunciar el fitxatge d’un cinc... Ja ho tenim més o menys orientat”, va explicar, “i també hem activat ja el tema del base. Però per prioritats, primer hem de tancar el tema del cinc. L’equip està patint molt per dins”, va valorar.

També va descartar, per pressupost, que algun dels reforços sigui extracomunitari. “Estem mirant el mercat nacional i també comunitari o bé que tingui passaport Cotonou”, va valorar. De l’Ourense va dir que “té jugadors de gran qualitat, han anotat cistelles indefensables i coneixent les nostres deficiències han anat contra nosaltres. Hauríem hagut de fer el mateix. No ha estat el seu partit més brillant, però sent un equip sòlid n’han tingut prou per guanyar-nos”, va concloure l’entrenador lleidatà.

tracking