Massa correctiu

El Vila-sana planta cara al campió d’Europa i de Lliga fins a l’inici del segon temps

Les jugadores del Vila-sana en pressionen una del Gijón durant la semifinal disputada ahir a l’Olímpic de Reus.LUIS VELASCO/RFEP

El Vila-sana no va poder consumar el seu somni de classificar-se per primera vegada per a la final de la Copa de la Reina al caure davant l’actual campió d’Europa i de Lliga, el Telecable Gijón, per 0-6. El resultat és enganyós, ja que el Vila-sana va resistir bé fins als començaments del segon temps. Va ser llavors quan va començar a acusar el gran esforç fet en l’eliminatòria de quarts de final, en la qual va haver de disputar una pròrroga per eliminar el Palau de Plegamans, líder de l’OK Lliga.

El primer temps va resultar summament igualat, encara que el Telecable Gijón va aprofitar la seua major efectivitat per cobrar-se dos gols d’avantatge abans d’arribar a l’intermedi. El primer va trencar la tàctica del quadre lleidatà d’allargar al màxim les possessions, quan Natasha Lee va aprofitar una de les primeres ocasions asturianes per batre Anna Ferrer. El Vila-sana, no obstant, hauria pogut empatar, però Joana Comas i Laura Porta van perdonar en sengles ocasions molt clares. A dos minuts per al descans va arribar el segon gol del quadre asturià, que va dificultar molt el treball del Vila-sana.

La rematada final per al quadre del Pla d’Urgell va arribar en el primer minut del segon temps, quan de nou Natasha Lee va aprofitar una jugada d’atac de tot l’equip asturià per superar Anna Ferrer i pràcticament sentenciar el duel. A partir de llavors, les de Gijón van dominar clarament contra un Vila-sana que res no va poder fer davant de l’allau de joc i gols del Telecable Gijón, que va treure molt profit del cansament de les lleidatanes.

Els últims minuts van resultar molt complicats per a les pupil·les de Jordi Capdevila, atès que, sense opcions ja de remuntar, van veure com el seu rival els marcava tres gols més en els últims deu minuts, per tancar un marcador del tot enganyós i immerescut.