Dos gols de Díaz donen el triomf al Magraners

Una jugada del partit de dissabte entre el Magraners i el Castelldans.

Una jugada del partit de dissabte entre el Magraners i el Castelldans.ÓSCAR MIRÓN

El Magraners va derrotar el Castelldans en un partit dominat totalment pels locals, que van tenir més ocasions de gol que els visitants. El local Díaz va obrir el marcador als quatre minuts de començar el partit, i no es va tornar a moure durant la resta de la primera meitat.

Després del descans, Díaz va marcar el seu segon gol en el minut 75, que va donar la victòria a l’equip local per 2-0. Per la seua part, els visitants no van aconseguir materialitzar cap de les poques ocasions de gol que van tenir. Després d’aquesta jornada, el Magraners es manté a la dotzena posició gràcies als dos gols de Díaz i, el Castelldans, a la cinquena.