El Tamarit rep un excessiu correctiu per part del líder Tarassona

El Tamarit ha perdut tres dels últims quatre partits.

El Tamarit ha perdut tres dels últims quatre partits.ALBA RIVERA

Derrota del Tamarit davant del líder de la categoria com és el Tarassona, 0-4. Poques opcions va tenir el Tamarit davant d’un dels millors equips que han passat per la Colomina aquesta temporada, i és que el Tarassona va demostrar la superioritat des de l’inici i va aconseguir avançar-se en el 13 amb una rematada de cap a servei de córner, 0-1. El segon dels visitants va arribar des del punt de penal després d’una decisió arbitral molt protestada per la banqueta local, 0-2. Amb el pas dels minuts i el desgast físic patent a les cames dels jugadors del Tamarit, els errors defensius van anar arribant i això va permetre el tercer per al Tarassona amb el qual s’arribaria al descans, 0-3. A la represa, el partit va seguir el mateix guió, encara que el Tarassona va abaixar el ritme en els primers minuts de la segona meitat. El Tamarit no trobava opcions per empatar i, finalment, va ser el Tarassona el que va marcar per sentenciar el matx, 0-4.