SEGRE

L'Audiència Nacional deixa en llibertat Sandro Rosell

Després de gairebé dos anys en presó provisional

Rosell, ahir en la primera jornada del judici que es duu a terme contra ell a l’Audiència Nacional.

Rosell, ahir en la primera jornada del judici que es duu a terme contra ell a l’Audiència Nacional.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tribunal de l’Audiència Nacional que jutja l’expresident del F.C. Barcelona Sandro Rosell per suposat blanqueig de 20 milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol ha decidit aquets dimecres deixar-lo en llibertat després de gairebé dos anys en presó provisional una vegada que ja ha declarat en la vista.

Abans de la sessió d’avui del judici la Sala ha comunicat que el tribunal ha acordat la llibertat amb mesures cautelars de Sandro Rosell i al seu soci l’advocat andorrà Joan Besoli, ambdós en presó provisional des del maig de 2017 per aquesta causa, en la qual la Fiscalia demana per a ells 11 i 10 anys de presó, respectivament.

En una interlocutòria la Sala explica que té en compte que està a punt de complir-se el màxim de dos anys de presó provisional i el caràcter excepcional de la mesura encara que els obliga a assistir a totes les sessions del judici i fixar domicili, els retira el passaport i els exigeix que compareguin el primer i tercer dilluns de cada mes davant del Jutjat o Comissaria més pròxim al seu domicili.

tracking