SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Valverde: "Sortirem a atacar"

Valverde recorda a la prèvia de la tornada de Copa que “és un partit definitiu” i se la jugarà “amb el millor equip” || Esquiva polèmiques arbitrals i diu que “estem tranquils amb el VAR”

El bon humor va presidir ahir l’últim entrenament del Barça abans de viatjar a Madrid.

El bon humor va presidir ahir l’últim entrenament del Barça abans de viatjar a Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde encara avui el primer dels dos clàssics d’aquesta setmana al Bernabéu com si es tractés d’una final. Després de l’1-1 de l’anada, l’equip blaugrana necessita marcar com sigui per tenir opcions de ser a la final de la Copa del Rei del Benito Villamarín, per la qual cosa va anunciar que té la intenció de planificar el partit a l’atac. “La nostra idea és anar a marcar, ho fem sempre”, va dir, i va qualificar el matx com a “definitiu”, per la qual cosa “anirem amb el millor equip per atacar”.

Valverde afrontarà el partit número cent a la banqueta blaugrana, una cosa que desconeixia. “M’encantaria celebrar-ho amb una victòria, no ho negaré. No ho sabia, però és un partit assenyalat per moltes coses; és una semifinal, un clàssic”, mentre va expressar que “m’encantaria celebrar-ho passant l’eliminatòria”.

Avui arriba als cent partits amb el Barça i va dir que “m’encantaria celebrar-ho passant l’eliminatòria”

Ernesto Valverde considera que l’1-1 de l’anada no canvia gaire el seu plantejament. “Intentarem anar a fer mal al contrari, anar a guanyar el partit. La nostra obligació pel resultat de l’anada és anar a marcar, però això és una cosa que fem sempre.” Prefereix el Txingurri no recrear-se amb els bons resultats del Barça al Bernabéu en els últims anys. “Els precedents no serveixen per saber què passarà en el futur. L’estadística no és una garantia del que passarà demà, ells estaran bé, estaran forts i nosaltres també”, va assenyalar.

Valverde no va polemitzar amb el VAR malgrat el que va passar al Llevant-Madrid. “Estem tranquils respecte a tot això, la polèmica sempre va estar lligada al futbol com a altres esports. Si vaig escoltar la puntada de peu com va dir Carvajal? No em diguis que no va ser una resposta genial... No diré res, només que Doukouré es recuperi com més aviat millor i no és cap ironia”, va concloure.

tracking