A semifinals!

El Cadí la Seu engrandeix la seua història i demà lluitarà per un lloc a la final en la primera participació copera || Les urgellenques van aixecar 17 punts en contra davant de l’amfitrió

Andrea Vilaró, la gran protagonista ahir del partit, intenta anar-se’n del marcatge de Roberson.ÁREA 11

El Cadí la Seu es va plantar ahir a les semifinals de la Copa de la Reina, que disputa per primera vegada a la seua història, després d’aixecar un partit que tenia molt costa amunt al primer quart, quan va arribar a perdre per 17 punts (7-24), i a acabar tombant l’amfitrió, un Araski que va tornar a clavar el genoll davant de la solidesa i eficàcia d’un conjunt urgellenc liderat de nou per Andrea Vilaró, autora de 21 punts i clau en la remuntada. Ara el Cadí jugarà demà dissabte (13.00/Esport3) contra el Girona, que abans havia tombat el València, per un lloc a la gran final.

L’encontre no va començar gens bé per a les pupil·les de Bernat Canut, que van entrar fredes i sense tensió. L’Araski, amb el seu públic entregat, va saber jugar millor amb la pressió, i amb un increïble encert des de la línia de 6,75, va obrir bretxa ràpidament. Tres triples de Drammech, Edwards i Roberson van obligar el tècnic urgellenc a aturar el duel abans de l’equador del primer període (2-9). Les instruccions no van fer efecte i la sagnia es va fer encara més evident. Un nou parcial, ara de 5-15, amb tres triples de la sueca Drammeh, incorporada en aquest mercat d’hivern, van situar el desavantatge en 17 punts, 7-24, un marcador que no convidava gens a l’optimisme.

La barcelonina va guiar la remuntada al segon temps i amb 21 punts va ser la màxima anotadora

Però si alguna cosa té aquest equip és que mai es rendeix, i quan més difícil ho té, més es motiva. Un 4-0 per acabar el quart (11-24) va trencar la mala dinàmica. La situació començava a canviar. L’Araski ja no anotava amb tanta facilitat i el Cadí, sense gairebé referents, feia mal amb la seua defensa i el seu joc interior.

Amb Richards dominant a la pintura i algun esclat d’Etxarri i Yurena Díaz en forma de triple, el conjunt de Bernat Canut va arribar a situar-se a tan sols sis punts (25-31, m.17), però de nou un triple de Drammeh va tallar la inèrcia i va recuperar els nou punts de renda (25-34), que es va mantenir al descans (28-37) gràcies a una cistella de Vilaró, que començava a agafar les regnes.