SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça, ara a buscar la Lliga

Torna avui al Bernabéu amb l’objectiu d’encarrilar el títol domèstic, tres dies després d’eliminar el Madrid a la Copa || Ernesto Valverde diu que una victòria avui seria “un cop de moral”

Un moment de la presentació, ahir, de la Supercopa de Catalunya, acte al qual va assistir Bartomeu.

Un moment de la presentació, ahir, de la Supercopa de Catalunya, acte al qual va assistir Bartomeu.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estadi Santiago Bernabéu acull avui, tres dies després, un nou clàssic (20.45/Movistar Partidazo). Si dimecres el Barça va deixar el Madrid fora de la Copa el Rei, un triomf avui el deixaria pràcticament fora de la Lliga. Els blancs, encara dolguts pel 0-3 coper, estan obligats a guanyar davant d’un Barcelona acostumat a exhibir-se a Madrid en les seues últimes visites.

Ernesto Valverde va dir ahir que “volem anar a buscar la victòria perquè seria un cop de moral, seria restar punts a un rival directe. Serà complicat, l’altre dia malgrat el resultat vam veure la dificultat de jugar allà”, va comentar durant la roda de premsa.

L’entrenador blaugrana vol repetir la victòria de dimecres, però també millorar el joc

Valverde, que no vol prendre com a referència el clàssic coper, va assegurar que la Lliga demana un triomf. “Ens juguem els punts, és una competició diferent de la de dimecres. És molt difícil en dos partits consecutius contra un mateix equip repetir resultat, intentarem guanyar perquè la Lliga així ho demana”, va insistir.

En aquest sentit va celebrar que havia guanyat confiança amb el 0-3. “Quan un equip guanya el que aconsegueix és confiança, però quan perds vol que arribi un partit com més aviat millor per poder rescabalar-se”, va avisar. “Volem seguir en aquesta inèrcia però ells poden treure’s el mal sabor de boca de l’eliminació. Som dos equips que lluiten per la victòria, serà un encontre dur com ho va ser el de l’altre dia. Hi va haver moments al primer temps en què no vam estar bé, ells ens van arribar amb perill i nosaltres no vam aconseguir traslladar aquest perill, ens van faltar coses”, va reconèixer.

Avui vol que l’equip guanyi i també que millori el joc. “Tinc amb la idea de millorar, generar moltes ocasions de gol. Vam ser molt precisos i també té el seu mèrit. La nostra intenció és sempre guanyar els partits que se’ns posin al davant”, va afirmar. “L’altre dia vam arribar a una final de Copa, una competició que ha generat molt debat per si hi anàvem a totes o no pels canvis, i estem a la final. A la Lliga anem primers però tenim molts rivals. Un pot pensar en el triplet quan té dos títols i no en tenim cap. Ara estem immersos en la Lliga”, va valorar al ser preguntat pel triplet. Tampoc creu que la Lliga quedi sentenciada en el cas de tornar a guanyar avui el Madrid.

madrid

Dos gols de l’uruguaià Cristhian Stuani van permetre que el Girona assaltés ahir Vallecas (0-2) i sumi tres punts d’or, que l’allunyen d’un descens en què segueix ficat el Rayo, que va jugar trenta minuts amb un menys per l’expulsió d’Abdoulaye Ba i encadena cinc derrotes consecutives. L’estadi de Vallecas va registrar el segon ple de la temporada amb el Girona, per a un duel en què l’equip madrileny es jugava bona part de les opcions de permanència.

El Rayo va transmetre sensació de sortir millor a la gespa, però aquesta imatge va tardar poc a reflectir-se perquè el Girona, sense complexos, va assumir el comandament del partit i es va dedicar a ficar molta intensitat al joc i buscar la pilota per controlar la possessió.

Als setze minuts de matx el Girona va tenir dos ocasions claríssimes. La primera amb una passada enrere des de la banda dreta per a Portu, que va rematar alt des de la frontal. La segona després d’un mal servei de porta de Dimitrievski que va tocar Stuani i li va quedar a Granell, que va tirar al travesser. El 0-1 va arribar al 30, obra de Stuani, que va sentenciar amb el 0-2 al minut 85.

Un moment de la presentació, ahir, de la Supercopa de Catalunya, acte al qual va assistir Bartomeu.

Un moment de la presentació, ahir, de la Supercopa de Catalunya, acte al qual va assistir Bartomeu.FCF

tracking