SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El cuer no ho posa fàcil

El líder Ilerdauto Nissan Pardinyes suma un nou triomf després de superar el Masnou || L’equip d’Encuentra no pot sentenciar fins al tram final

Una acció del partit disputat ahir al Barris Nord.

Una acció del partit disputat ahir al Barris Nord.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova victòria de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, que va superar el cuer Masnou (78-65), en un matx que el conjunt de Gerard Encuentra no va poder resoldre fins al tram final. El líder va fer un pas més cap als play-offs d’accés a les fases finals, i compta finalment amb els quatre vinculats que van viatjar amb l’ICG Força Lleida a Melilla (Lafuente, Bergadà, Vinós i Oliva). Mostra d’eficàcia anotadora durant el primer quart, encara que el Pardinyes no va aconseguir distanciar-se d’un rival que va plantar cara durant tot el duel. Després del 23-18 dels primers deu minuts, els lleidatans van poder mantenir el domini en el rebot i arribar al descans amb un marge de 10 punts (38-28). La relaxació va passar factura durant el tercer quart i el Masnou va aconseguir ficar-se de nou en el partit amb el 58-51. A l’últim quart, el Pardinyes va sortir molt descentrat.

La falta d’intensitat era notable i en els dos primers minuts el marcador es va ajustar (60-56). Un temps mort d’Encuentra va fer efecte i els lleidatans van imposar la seua llei, amb Oliva dominant el joc interior. Finalment, els groc-i-negres van poder sumar la dissetena victòria de la temporada i la pròxima jornada visitaran la pista del Martinenc.

tracking