SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Shaquille i Djukanovic, d'estrena amb el Força Lleida

L’equip manté les quatre victòries de marge sobre la zona de descens

Shaquille Cleare i Djukan Djukanovic reben ordres de Serna.

Shaquille Cleare i Djukan Djukanovic reben ordres de Serna.ITMAF FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Shaquille O’Neal Cleare i Djukan Djukanovic es van estrenar ahir com a jugadors de l’ICG Força Lleida en la primera sessió d’entrenament de cara al duel de divendres (21.00) davant del Granada, en què els de Jorge Serna intentaran acabar amb la mala ratxa de tres derrotes seguides. Les incorporacions de Cleare i Djukanovic arriben en un moment de necessitat, no només per afrontar els partits, sinó per completar l’entrenament en condicions, ja que la infermeria està plena.

Al partit de Melilla, Serna només va poder comptar amb set jugadors del primer equip a causa de les baixes de llarga durada de Fernando Sierra i Fall, i la lesió de Filip Djuran, a més de la marxa de Turner. El tècnic va haver d’endur-se els vinculats Lafuente, Bergadà, Vinós i Oliva, encara que només el primer va participar en el partit. Lafuente també serà baixa amb el Granada, ja que va haver de retirar-se en el xoc del Pardinyes a causa d’unes molèsties en un turmell. D’aquesta forma, divendres Serna ja podrà comptar amb Cleare, si arriba el trànsfer, i Djukanovic, que seran presentats durant la setmana. El pivot bahamià, de 26 anys i 2,03 metres, arriba procedent de l’Huracanes de Tampico de la Lliga mexicana, mentre que el base serbi, de 26 anys i 1,83 metres, ha estat incorporat del Metalac, conjunt del país balcànic.

D’altra banda, després de completar-se la jornada 24 de la LEB Or, l’ICG Lleida manté les quatre victòries de marge sobre les posicions de descens, que marca l’Araberri després de la derrota d’ahir davant el filial del Barça (72-71). La jornada d’ahir també va deixar l’àmplia victòria del Bilbao sobre el líder Betis (98-68). Tanmateix, els andalusos encara mantenen un marge de quatre triomfs sobre el segon classificat.

tracking