SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida no passa de l'empat sense gols davant del Badalona en un mal partit dels d'Oliva

El Lleida no passa de l’empat sense gols davant del Badalona en un mal partit dels d’Oliva || L’equip segueix invicte des de l’arribada del nou entrenador, encara que ahir tot just va crear ocasions

Jugadors del Lleida parlen abans de llançar una falta.

Jugadors del Lleida parlen abans de llançar una falta.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va sumar ahir un punt al firmar un empat sense gols davant del Badalona (0-0). L’equip es manté invicte des de l’arribada de Joan Carles Oliva –dos victòries i dos empats– i segueix una setmana més en zona de play-off. Però el punt d’ahir va arribar embolicat en tedi. El Lleida no va fer mai la sensació de tenir el control del matx ni fluïdesa en el maneig de pilota i, sense aquesta, va patir, desactivat per un Badalona que va arribar amb tantes baixes que només va poder portar setze jugadors a Lleida, però que va deixar els lleidatans sense idees i embussat en un descontrol del qual no va saber sortir en cap moment. Ni Oliva va trobar aquesta vegada els canvis adequats perquè l’equip reaccionés.

El Lleida va avorrir. No va poder generar ocasions, no va saber trobar línies de passada i va acabar el duel amb només tres xuts ben dirigits. Tots sense perill. El Badalona va presentar unes estadístiques ofensives encara pitjors. No va rematar ni una sola vegada entre els tres pals. Només va firmar quatre rematades desviades, però totes amb sensació de perill i a la segona meitat. Tres rematades de cap de Valentín (58’ i 86’) i de Chacopino (84’), que van sortir fora per molt poc, i un xut de Moyano des de la frontal (63’), que amb tota la porteria per a ell va llançar per sobre del travesser, van ser també un pobre bagatge. Però gairebé en van tenir prou per donar un disgust als lleidatans.

Aferrat al tòpic que “quan no pots guanyar, és molt bo no perdre”, el Lleida va trampejar la situació com va poder. I ahir va poder poc. És difícil trobar tres passades seguides i moltes pilotes es van perdre pel pèssim control. Tanta atzagaiada va avorrir fins al seguidor més animós. I això que la grada va donar suport amb crits de “Lleida, Lleida” després de cada ocasió dels barcelonins.

A Oliva no li va sortir bé l’aposta de Quintero en la titularitat. El va canviar al descans. Pau Torres, això sí, va ser un espectador més. La defensa no va patir, però no va trobar vies de comunicació amb un centre del camp superat pels seus rivals. I en atac, la parella letal, Pedro Martín i Juanto Ortuño, semblaven dos nàufrags sense que ni Mousa primer ni els refrescos posteriors de Dongou i Cano, després, poguessin provocar llampecs que encenguessin la metxa per a una pólvora ahir apagada. L’equip va reclamar un possible penal sobre Cano en el 64’. Pobre recurs per a un equip que té més potencial, encara que ahir es va veure desactivat per un Badalona al qual semblava que ja li anava bé el punt. Oliva suma quatre partits des que va substituir Albadalejo. Juanjo Garcia, tècnic del Badalona, en suma sis des que va ocupar la plaça del destituït Calderé. Tots dos es mantenen invictes. Encara que ahir va ser gràcies a la seua aposta pel tedi.

Jugadors del Lleida parlen abans de llançar una falta.

Jugadors del Lleida parlen abans de llançar una falta.JORDI ECHEVARRIA

tracking