Victòria de prestigi per al Pardinyes

Les lleidatanes van remuntar dos gols

Una jugada del partit entre el Pardinyes i l’AEM.

Una jugada del partit entre el Pardinyes i l’AEM.AMADO FORROLLA

El Pardinyes va encadenar ahir la segona victòria davant del cinquè classificat, el Collerenc. Les lleidatanes van sumar els tres punts de forma èpica al remuntar un 0-2 gràcies a un doblet d’Alexandra Taberner i un gol en el minut 89 de Montse Carles. Les lleidatanes van sortir adormides i només havia passat un minut quan una pèrdua de pilota a prop de l’àrea va concedir un córner al Collerenc, que va significar el 0-1. El Pardinyes va agafar llavors el comandament tant en joc com ocasions, les més clares d’Oriach i Taberner. Malgrat això, en el minut 25, el Collerenc va tornar a marcar aprofitant un altre error de la defensa.

Les lleidatanes van continuar dominant malgrat tot i en el minut 41 va arribar la recompensa amb l’1-2 de Taberner. Després de la pausa, el matx es va equilibrar i les ocasions es van igualar. Tot i així, Taberner va tornar a aparèixer per empatar en el minut 56. A partir de llavors, els nervis van aparèixer en el Collerenc, que es va abocar a l’atac, una cosa que va beneficiar un Pardinyes que va començar a trobar més espais. Tot i així, el marcador no es va moure fins al minut 89, quan Montse Carles va donar el triomf al Pardinyes amb el 3-2 definitiu.