SEGRE

VOLEIBOL COMPETICIÓ

Lleida demana la fase d'ascens

El CECELL sol·licita ser amfitrió del torneig del dia 30, en què es jugarà l’accés a les sèries estatals || El conjunt lleidatà és segon a Primera Catalana

El CECELL competeix a Primera Catalana, on és segon darrere del Sant Just.

El CECELL competeix a Primera Catalana, on és segon darrere del Sant Just.CECELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CECELL ha sol·licitat a la Federació Catalana de Voleibol (FCVB) ser l’amfitrió de la fase de classificació per a les sèries d’ascens a Primera Estatal, un torneig que es disputarà el proper dia 30 i que reunirà els quatre millors equips de Primera Catalana. El campió i subcampió d’aquesta fase tindran plaça assegurada per a aquestes sèries, que estan previstes per a la segona setmana de maig i en les quals les lleidatanes es jugarien tornar a Primera Estatal, categoria que van perdre la temporada passada. L’FCVB decidirà la seu en les properes setmanes, després de rebre totes les sol·licituds, entre les quals també podrien trobar-se les del Voleibol Sant Just i CV Mataró.

Montse Nadal, presidenta del CECELL, va manifestar que “per a nosaltres seria una bona notícia poder jugar aquesta fase a casa, ja que et dóna un plus de motivació, però tot dependrà del que decideixi la Federació, amb totes les sol·licituds sobre la taula”. Per a Nadal, aquesta seria una gran oportunitat per tornar a Primera Estatal, categoria que permetria al club una promoció més gran del voleibol femení. “És un canvi radical en tots els aspectes, tant a nivell de patrocinadors com de premsa. A més, creiem que és la categoria en la qual les jugadores que arribaran la pròxima temporada procedents del planter podran gaudir molt més. Tenim una bona base de futur”, va dir. De fet, tots els equips de l’estructura del CECELL s’han classificat aquesta temporada per a les fases de campions, una cosa que no passava des de fa moltes temporades, segons va afirmar Nadal.

tracking