SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

VÍDEO. Piqué, protagonista d'una campanya per promocionar Catalunya

Amb imatges vinculades a la seua experiència personal i professional, entre elles de Sant Guim de Freixenet, a la Segarra, i la Noguera Pallaresa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa del Barcelona Gerard Piqué és el protagonista d’un vídeo promocional per potenciar la projecció turística de Catalunya, en una nova campanya organitzada per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) de la Generalitat. L’anunci, difós pel mateix Piqué en xarxes socials, té per objectiu aprofitar la fama internacional del central barceloní per promocionar el turisme de qualitat a Catalunya “a través d’un relat més emocional, centrat en les persones, el seu territori i les seues vivències”, explicava en un comunicat l’ACT. El vídeo protagonitzat pel jugador blaugrana havia superat més de 200.000 reproduccions en el seu perfil de Twitter en sis dies, i amb només mitja a hora a la seua pàgina de Facebook ja havia sobrepassat les 10.000 visualitzacions. Gerard Piqué no és el primer esportista que col·labora amb la Generalitat en la difusió de la marca Catalunya. A través del programa impulsor d’aquest vídeo, Catalunya Advisors, han realitzat una tasca similar Carles Puyol i Kilian Jornet, a banda d’altres celebritats com els cuiners Jordi, Josep i Joan Roca, l’arquitecta Benedetta Tagliabue i la model Vanesa Lorenzo.

D’altra banda, el Barcelona i Sergi Samper van oficialitzar ahir l’acord per rescindir el contracte del centrecampista. El jugador té previst oferir avui, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, una roda de premsa en la qual podria fer oficial la seua marxa el Vissel Kobe japonès, on coincidirà amb els seus excompanys Iniesta i David Villa.

Samper oficialitza la rescissió de contracte amb el club i confirmarà si se’n va al Japó amb Iniesta i Villa

Messi, d’altra banda, podria tornar a la selecció argentina, segons publiquen els mitjans d’aquest país. Scaloni donarà la nova llista aquest dijous.

Un moment de l’enregistrament de l’espot en què intervé Piqué.

Un moment de l’enregistrament de l’espot en què intervé Piqué.ACT

tracking