SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida firmarà un acord amb Bimbo per quatre temporades

La firma se suma als seus proveïdors oficials

Formació inicial del Lleida diumenge passat.

Formació inicial del Lleida diumenge passat.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coneguda firma Bimbo es convertirà en els propers dies en un dels proveïdors oficials del Lleida Esportiu. Les dos parts firmaran un acord per al que queda de temporada i tres més, és a dir, fins al 2022. El club té previst tancar la negociació a finals de setmana i l’acord es firmaria, en principi, la que ve a Barcelona.

L’acord suposa per al Lleida una aportació econòmica, a banda d’un intercanvi de serveis, de forma que els diferents productes d’aquesta firma podran trobar-se a partir d’ara a les barres de bar del Camp d’Esports i a la zona vip. El logo també tindrà presència en els diferents suports publicitaris del Lleida, és a dir, la pàgina web, la zona mixta, la sala de premsa i la U televisiva del terreny de joc, principalment.

El club no descarta que el logo de la marca figuri també a l’equipació del primer equip i la base

El Lleida i Bimbo també estan negociant la presència del logo en l’equipació, tant del primer equip com dels diferents conjunts de la base. La seua ubicació podria ser en els pantalons o en alguna de les mànigues de la samarreta.

En cas d’ascens a Segona divisió A, l’aportació econòmica s’incrementaria. Bimbo és una firma amb un llarg historial de presència futbolística. Ha estat patrocinador de la selecció espanyola i també ha comptat amb Messi i Cristiano Ronaldo en les seues promocions.

D’altra banda, la plantilla, que ahir va tenir dia de descans, torna avui al treball per començar a preparar el partit d’aquest diumenge al Camp d’Esports davant de l’Olot. Els lleidatans han encadenat quatre partits sense perdre, des de l’arribada de Joan Carles Oliva, en els quals han sumat 8 dels 12 punts possibles. L’Olot, per la seua part, n’ha sumat 6 dels últims 15.

tracking