SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

L'Ajax apallissa l'equip de Solari, que es queda sense títols al març en una setmana negra

L’Ajax apallissa l’equip de Solari, que es queda sense títols al març en una setmana negra || Vinícius es lesiona en la més àmplia derrota madridista a Europa i es demana la dimissió de Florentino

Vinícius va marxar lesionat entre llàgrimes.

Vinícius va marxar lesionat entre llàgrimes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Final de cicle del Reial Madrid de Florentino Pérez. L’equip blanc va encaixar ahir a la nit en la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions la derrota més àmplia de la seua història a la competició, un 1-4 davant de l’Ajax, que el va eliminar amb un joc brillant i efectiu. El conjunt de Solari es va deixar remuntar l’1-2 que portava de l’anada i tanca una setmana negra que el deixa sense objectius a l’abast el mes de març. En només sis dies, entre el Barça i l’Ajax han escombrat qualsevol esperança madridista. Per això, els crits de “Florentino dimissió” van ser nombrosos al llarg del partit. El centrecampista holandès Frenkie de Jong va fitxar pel Barça al gener i, com va revelar en una entrevista a Telegraaf, li van demanar que “eliminés el Reial Madrid” i ahir va complir les peticions dels dirigents blaugrana. El Bernabéu va acomiadar amb una sonora xiulada un Madrid que ja no pot ni agafar-se a aquest clau ardent dels últims anys que era la Champions. L’Ajax va sotmetre el Madrid des de l’inici. El marroquí Ziyech, en el minut 7, i el brasiler David Neres, al 18, es van encarregar de posar el 0-2 abans del descans. Una renda que ampliaria el serbi Dusan Tadic, l’home de l’eliminatòria, en el 61. Marco Asensio va reduir distàncies en el 69, però tot va quedar en un miratge amb un gran gol de Lasse Schöne tres minuts després de falta directa, al pal llarg, al qual un Courtois mal situat no va poder arribar.

Al final, 1-4 i el Reial Madrid va tornar a caure en vuitens de final de la Lliga de Campions, una cosa que no ocorria des del 2010, davant l’Olympique de Lió, i diu adéu a l’última bala que li quedava aquest any. A més, amb el 0-2 en contra i tot just dos minuts després de retirar-se Lucas Vázquez amb una lesió muscular, ho va fer Vinícius. El brasiler es va lesionar el genoll després d’una carrera i una rematada molt forçada i va marxar entre llàgrimes. La caiguda sense xarxa d’un Reial Madrid sense referents va empitjorar a la seua competició fetitxe. Va caure amb estrèpit al dilapidar el seu avantatge d’Amsterdam per una profunda depressió que arrasa amb tot, inclòs amb un Solari sentenciat que accelera la construcció d’un nou projecte. 

tracking