SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

L'àrbitre va acusar Leo Messi de fer teatre al ser agredit

Barcelona i Girona juguen avui una Supercopa de Catalunya inèdita a Sabadell

Samper no va poder contenir les llàgrimes en el comiat del Barça.

Samper no va poder contenir les llàgrimes en el comiat del Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Undiano Mallenco, l’àrbitre que va dirigir el Madrid-Barça de dissabte passat a la Lliga, no va consultar el VAR en la jugada en la qual Sergio Ramos va agredir Messi, perquè, segons els va dir als jugadors blaugrana que li protestaven, “s’ha tirat!”. Així ho reflecteix un vídeo emès en el programa El día después en Movistar+. Després de l’acció, en la qual Ramos deixa anar una manotada a Messi, que cau a terra al rebre l’impacte a la cara, es veu com diversos jugadors s’adrecen al col·legiat per protestar i demanar-li que visioni la jugada, però la seua resposta és taxativa. “S’ha tirat!”, els va contestar. Ni tan sols el fet que Messi li mostrés la sang que tenia al llavi no va fer canviar d’opinió a l’àrbitre. Messi, que no es caracteritza precisament per simular faltes, es va encarar tot seguit amb el jugador del Reial Madrid. El vídeo emès pel programa mostra com Ramos es dirigeix cap a Messi després de colpejar-lo i l’argentí li recrimina la seua falta d’esportivitat. Indignat, li llança uns quants insults davant de la mirada d’Undiano Mallenco, que tampoc fa res per separar els jugadors.

D’altra banda, l’Estadi Municipal de la Nova Creu Alta de Sabadell acull avui, les 18.45 (Esport3), la quarta edició de la Supercopa de Catalunya, que es disputaran el FC Barcelona i el Girona FC. Mentre que el Girona s’estrena en la competició, que enfronta els dos millors equips catalans de la temporada anterior, el Barelona buscarà sumar el tercer títol, ja que ha guanyat dos de les tres edicions –l’altra va ser per a l’Espanyol–. L’última va ser l’any passat, quan l’equip blaugrana va derrotar l’Espanyol per penals en un partit jugat al Camp d’Esports.

Samper marxa del club entre llàgrimes

Sergi Samper, que ha rescindit el contracte amb el FC Barcelona per fitxar pel Vissel Kobe del Japó en el qual juguen Andrés Iniesta i David Villa, va assegurar ahir en el seu adéu que només pot “parlar meravelles” del Barça i que marxa, als 24 anys, a una lliga inferior però en desenvolupament per la recomanació “clau” d’Iniesta. Samper no va poder contenir les llàgrimes. “Del Barça només puc parlar meravelles, m’emporto grans coses i m’han ajudat moltíssim. No s’està mai preparat per escriure un adéu, el moment ho mereix. Després de vestir la samarreta culer 18 anys, sent part de la Masia i passant per totes les categories fins al primer equip, m’acomiado. Acaba una etapa al club de la meua vida.” “Me’n vaig on m’esperen, un club amb ganes de créixer i fer història, amb retrobaments especials. Sense por, amb respecte. Vull tornar a jugar i tornar a disfrutar del futbol.” Va explicar que Iniesta l’ha convençut per anar al Japó.

tracking