SEGRE

DEPORTES

Bernat Erta: "Em vaig entrenar un sol cop a cobert abans de l'Europeu"

El medallista espanyol més jove en atletisme a nivell absolut, ja és a casa || “Entrenar-me aquí a l’hivern és molt dur”

Bernat Erta posava amb la seua medalla ahir a les pistes de les Basses al costat d’un grup d’atletes.

Bernat Erta posava amb la seua medalla ahir a les pistes de les Basses al costat d’un grup d’atletes.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Bernat Erta Majó ja és a casa després d’aconseguir una històrica medalla de plata en el relleu 4x400 de l’Europeu indoor de Glasgow. Ahir, al tornar a les pistes municipals d’atletisme de les Basses, reconeixia que només s’havia “entrenat en pista coberta una vegada abans de l’Europeu”. Va ser, concretament, fa deu dies durant la concentració que va dur a terme part de l’equip espanyol a València. “Entrenar-nos aquí a Lleida a l’hivern és molt dur perquè ho hem de fer a l’aire lliure amb el risc de lesions que comporta”, va assenyalar el petit dels Erta, que, igual que altres atletes d’elit lleidatans com el seu germà Arnau o els Porras Cantons (Gerard i Aleix), reivindiquen des de fa temps un mòdul cobert per poder exercitar-se. Això sí, encara que no reben tampoc ajuts, poden accedir a les pistes municipals gratis i els obren les portes si necessiten exercitar-se encara que aquell dia el recinte estigui tancat.

Bernat, que continua lluint el cabell daurat producte de la broma que li van fer els seus companys del relleu al ser el principiant de l’equip, va ser l’atracció ahir a les pistes i molts atletes que estan començant van voler fotografiar-se amb ell i el van felicitar. “Cal gaudir del que he aconseguit i ja toca pensar en la temporada a l’aire lliure”, va concloure.

tracking