SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Madrid medita la tornada de Zidane en lloc de Solari

A més, estudia altres candidats com Mourinho, Pochettino, Allegri i Klopp

Santiago Solari té els dies comptats al Reial Madrid.

Santiago Solari té els dies comptats al Reial Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid no pot assegurar que el seu entrenador Santiago Solari acabi el curs malgrat tenir contracte en vigor fins al 30 de juny del 2021, després de veure com el seu treball s’ha desplomat al caure eliminat en l’última setmana de Copa del Rei i Lliga de Campions i estar a dotze punts del Barcelona a la Lliga. Sonen com a recanvis Zidane, que tornaria però ho faria començant la temporada vinent, Pochettino, Mourinho, Allegri i Klopp.

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va baixar al vestidor per xarrar amb els seus jugadors i va tenir una trobada amb el tècnic argentí després de la seua compareixença davant els mitjans de comunicació en roda de premsa.

Les reunions van continuar ahir, amb una anàlisi de la situació realitzada per Florentino amb el director general José Ángel Sánchez, segons va informar La Sexta, en què la primera opció per substituir Solari és Zinedine Zidane.

El tècnic francès no desitjaria tornar en aquest moment però sí que estaria disposat a fer-ho el mes de juny per planificar la pròxima temporada des del seu inici. Noms com els de José Mourinho (que arribaria amb Xabi Alonso com a ajudant), Jürgen Klopp, Mauricio

Pochettino

i Massimiliano Allegri, ja se sospesen a les oficines del club com a futuribles.

D’altra banda, el Reial Madrid va fer oficial el comunicat mèdic de Vinícius i la gravetat de la lesió es va confirmar: el brasiler pateix una ruptura dels lligaments del turmell que, segons els càlculs dels metges del club, el mantindrà allunyat dels terrenys de joc per aproximadament dos mesos.

United i Porto remunten a PSG i Roma i els fan fora de la Champions El Manchester United va firmar ahir a la nit un dels episodis més brillants del futbol europeu en l’última dècada gràcies a una remuntada de bandera (1-3) en el partit de tornada de vuitens de final davant del Paris Saint-Germain (en l’anada, 0-2 per als francesos), un partit que es va resoldre amb un penal de Rashford, en el temps afegit gràcies a una decisió del VAR per mà d’un defensa gal. El PSG continua de pega amb la Champions. El 2017 va ser el Barça amb una remuntada inimaginable i el curs passat va topar amb el Reial Madrid. Neymar va assistir al desastre des de la grada, encara lesionat, després de tornar del Carnaval al Brasil.

tracking