SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Els jugadors del Lleida fan autocrítica per l'empat amb el Badalona

Calavera i Oriol advoquen per no fallar a casa

Josep Calavera i Joan Oriol.

Josep Calavera i Joan Oriol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu va tornar ahir al treball admetent que no es poden repetir més els errors comesos diumenge passat davant del Badalona (0-0), com es va encarregar de recordar-los dilluns el tècnic Joan Carles Oliva durant la xarrada setmanal després dels partits. Així, el centrecampista Josep Calavera va admetre que “vam acabar el partit davant del Badalona bastant tocats, ja no només pel resultat sinó per les sensacions, que no van ser bones. Però hem fet autocrítica i hem pres nota dels errors que, com ens va dir el míster, van ser de posicionament i amb la pilota perquè l’actitud no se’ns pot retreure”, va dir el jove futbolista de Cabra del Camp (Tarragona).

Per a Calavera no es poden repetir més entrepussades al Camp d’Esports si l’equip vol classificar-se per al play-off i, fins i tot, quedar campió com és l’objectiu. “Em reafirmo en el que vaig dir abans del partit davant del Badalona: hem de fer del Camp d’Esports un fortí si volem ser campions com és l’objectiu. Cal aconseguir quedar primers perquè així seria més fàcil aconseguir l’ascens”, va assenyalar el jugador format al FC Barcelona.

“L’equip està fet per jugar el ‘play-off’ i, fins i tot, ser campió. Hem de ser més regulars”

Per la seua part, el defensa Joan Oriol també va abundar en la necessitat de no deixar escapar més punts a casa i fins i tot va fer els seus comptes. “Crec que si guanyem els sis partits que queden a casa i dos fora serem campions”, va dir el lateral de Cambrils. “Si volem jugar el play-off hem de ser més regulars. L’equip està fet per classificar-se i, fins i tot, per quedar campions.”

Calavera i Joan Oriol van coincidir que el suport de l’afició serà fonamental. “Que no deixin de creure en nosaltres, que lluitarem fins al final”, van destacar.

L’arenga de Floro a Lleida va complir ahir 25 anys Ahir, 6 de març, es van complir 25 anys de la derrota del Reial Madrid a Lleida (2-1), un dia que ha passat a la història per la tremenda esbroncada que Benito Floro va clavar als seus jugadors al descans. La xarrada, molt pujada de to i plena de renecs i paraules malsonants, va transcendir gràcies al programa de Canal+ El día después. L’enregistrament i els mals resultats propiciarien l’acomiadament de Floro, rellevat per Del Bosque. En declaracions a Catalunya Ràdio, Floro va recordar que l’únic que va sortir a defensar-lo aquells dies difícils va ser Johan Cruyff.

Josep Calavera i Joan Oriol.

Josep Calavera i Joan Oriol.SEGRE

tracking