SEGRE

POLÍTICA

Gerard Piqué diu mentider i manipulador a Enric Millo

Des del seu compte oficial de Twitter, Piqué va respondre a un altre tuit de Millo

Gerard Piqué diu mentider i manipulador a Enric Millo

Gerard Piqué diu mentider i manipulador a Enric MilloEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué ha anomenat aquest dijous mentider i manipulador a l’exdelegat del Govern en Catalunya Enric Millo, que va testificar, en el judici sobre el procés independentista, que Catalunya va viure un clima de violència des que es va convocar el referèndum de l’1 d’octubre.

Des del seu compte oficial de Twitter, Piqué va respondre a un altre tuit de Millo, en el qual l’exdelegat del Govern adjuntava un vídeo de tan sols 2 segons en el qual apareix el president d’Omnium Cultural, Jordi Cuixart, en la concentració independentista que es va produir davant la Conselleria d’Economia de la Generalitat el 20 de setembre de 2017.

"Marxaran d’aquí quan nosaltres el diguem", diu Cuixart en aquesta escena, pujada a la xarxa pel Partit de Centro Izquierda De Espanya (dCIDE) i compartida per Millo. "Per al vostre coneixement, jo no dic mentides", escrivia l’exdiputat del PP.

Piqué ha contestat avui a Millo, amb una versió de 45 segons d’aquest mateix vídeo que aclareix que Cuixart es referia en aquestes paraules a "la comitiva judicial" i recordava als manifestants el compromís de les entitats de deixar que la Policia "fes la seva feina feina" i pogués treure a la comitiva de la concentració, sense que hi hagués cap oposició per part dels manifestants.

"Per al nostre coneixement, Enric Millo, tu sí que menteixes i manipules els vídeos", sentencia el defensa del Barça al seu tuit.

tracking