SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi torna a la selecció

El blaugrana, convocat amb Argentina per als partits amistosos davant de Veneçuela i Marroc || Leo, que no juga amb l’albiceleste des del Mundial, només té previst disputar el primer

Leo Messi, durant l’entrenament d’ahir del Barça de cara al partit de demà contra el Rayo.

Leo Messi, durant l’entrenament d’ahir del Barça de cara al partit de demà contra el Rayo.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi ha tornat a ser convocat amb la selecció de l’Argentina, amb la qual no jugava des del Mundial, per als dos amistosos davant Veneçuela i Marroc, previstos per als dies 23 i 26. En principi, la intenció del seleccionador argentí, Lionel Scaloni, és que el futbolista del FC Barcelona només disputi el primer d’aquests partits, que es jugarà al Wanda Metropolitano de Madrid, mentre que després no viatjarà a Tànger per enfrontar-se a la selecció nord-africana. El capità blaugrana i de l’albiceleste s’havia perdut els sis amistosos disputats per la seua selecció des del decebedor Mundial del passat estiu, en el qual el seu equip va ser eliminat a vuitens per França després d’una fase de grups discreta. Scaloni va manifestar ahir que és un bon senyal que Leo hagi decidit tornar a la selecció. “En la dates FIFA a un munt de jugadors els agradaria descansar i ell prefereix venir amb nosaltres.” Scaloni no va detallar si jugarà els dos partits i, després de les seues últimes actuacions amb el Barça, amb un triplet davant del Sevilla i dos victòries davant del Madrid en una setmana, va afirmar que és “difícil de catalogar el seu estat futbolístic. “Quan no apareix, apareix”, va indicar el tècnic, que va considerar que és “un pas” comptar amb el blaugrana, encara que va detallar que “està jugant un munt de partits”. El tècnic va anunciar una convocatòria plena de sorpreses en la qual també apareix un altre històric com Ángel Di María i en què hi ha diversos jugadors de la Lliga argentina. Qui no estarà en els compromisos és Sergio Agüero, al qual Scaloni es va referir al començament de la seua intervenció, a causa que en les últimes setmanes hi va haver informacions que tots dos van discutir durant el Mundial. “Vull aclarir que la meua relació amb ell és perfecta. A la Copa Amèrica té possibilitats de venir, el present ho diu tot, és un gran jugador, la relació continua sent igual i és un noi extraordinari”, va dir Scaloni sobre el davanter del Manchester City. Tampoc no estarà Icardi, davanter de l’Inter de Milà.

madrid

El blaugrana torna a una selecció argentina que ha disputat sis partits després del Mundial

Sergio Ramos i Florentino Pérez, president del Madrid, van protagonitzar una encesa discussió al vestidor del Bernabéu després de l’eliminació de la Champions a mans de l’Ajax. El president va baixar al vestidor després de la derrota, com és habitual, i els ànims es van caldejar fins que, arribat un moment, el capità i el màxim mandatari blanc es van embardissar en un enfrontament dialèctic, segons Marca. El president va assenyalar als jugadors, els va culpar de l’eliminació i els va dir que eren els culpables del que estava passant, fins que Ramos es va plantar i li va dir que ja estava bé i que ja l’havien avisat a l’estiu que fitxés un davanter i que la culpa no era només dels futbolistes.

Florentino Pérez va arribar a amenaçar Sergio Ramos de fer-lo fora del Madrid, cosa a què el defensa hauria contestat amb un repte, dient que li pagués el que li resta de contracte i que ell se n’anava, segons va informar As. Va ser una bronca en la qual van ser presents membres del cos tècnic i mèdic.

D’altra banda, Florentino Pérez i José Ángel Sánchez, director general del Madrid, es van reunir ahir amb el futur de Solari sobre la taula. La possibilitat d’un adéu del tècnic a la banqueta blanca pot ser una realitat, però falta per trobar un substitut de garanties d’aquí a final de temporada. Els oferiments de tècnics no paren d’arribar a les oficines del club, però no hi ha una decisió en ferm i tampoc un candidat que es consideri ideal atesa la delicada situació. La relació entre Solari i la plantilla no és bona, ja que algunes de les seues decisions han estat qüestionades pels jugadors, que no comparteixen les maneres del tècnic.

Leo Messi, durant l’entrenament d’ahir del Barça de cara al partit de demà contra el Rayo.

Leo Messi, durant l’entrenament d’ahir del Barça de cara al partit de demà contra el Rayo.FCBARCELONA.CAT

tracking