SEGRE

CICLISME ENTITATS

Tres ciclistes de la Seu a l'equip de Maverick Viñales

Miguel Martínez, Jordi Majoral i Guillem Sánchez correran la Volta a Lleida

Els corredors de l’equip de Maverick Viñales posen amb el pilot de MotoGP durant la presentació.

Els corredors de l’equip de Maverick Viñales posen amb el pilot de MotoGP durant la presentació.TEAM MVK*12

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres corredors de la Seu d’Urgell, Jordi Majoral, Miguel Martínez i Guillem Sánchez, formaran part aquesta temporada de l’equip ciclista que ha creat a Andorra el pilot de Yamaha de MotoGP Maverick Viñales. La formació, anomenada MVK*12, competirà a la categoria elit, la quarta divisió de la Unió Ciclista Internacional (UCI), i es nodrirà de ciclistes de l’Agrupació Ciclista Andorrana (ACA), l’entitat que col·labora en el projecte.

Miguel Martínez, amb tretze anys d’experiència en la competició i dos anys en el conjunt andorrà, ja acumula diverses victòries individuals, com la Canonja o el Gran Premi Força Réal a Millàs (França). Per la seua part, Jordi Majoral i Guillem Sánchez competiran a la categoria sub-23.

Aquests dos ciclistes procedeixen de l’esquí de fons, on enrolats al CEFUC van aconseguir resultats rellevants d’àmbit estatal. Majoral fa un any que és a l’equip de Maverick Viñales, mentre que Guillem Sánchez s’hi incorpora enguany.

La passió pel ciclisme que té Viñales i el fet que tingui la seua residència a Andorra, com altres pilots de motociclisme, cas d’Aleix i Pol Espargaró, ha acabat per empènyer el corredor de Yamaha a introduir-se en el negoci del pedal aportant una part dels 65.000 euros que té de pressupost l’equip.

El projecte naix amb la voluntat de donar continuïtat als ciclistes de l’ACA que formaven part de l’equip de tecnificació que es va crear l’any 2015 per a cadets i júniors. L’objectiu és mantenir aquest bloc i que en uns anys pugui competir a la categoria continental.

D’altra banda, l’equip de Viñales té previst disputar una vintena de carreres aquesta temporada, entre aquestes la Volta a Lleida. Aquest cap de setmana disputarà a Sabadell les dos primeres curses després d’aconseguir bons resultats a la pretemporada.

tracking