HOQUEI

El Lleida Llista torna a la Final Four

Derrota per 8-3 al Nantes i defensarà el títol continental que va aconseguir l’any passat en l’Onze de Setembre

El Lleida Llista torna a la Final FourJORDI ECHEVARRIA

El Lleida Llista ha tornat a fer història. Ha derrotat aquesta nit el Nantes francès en l’Onze de Setembre per 8-3, amb el que s’ha classificat per a la seua segona Final Four consecutiva de l’Europe Cup i podrà defensar el títol de campió continental que va conquerir l’any passat a l’Onze de Setembre.

El pavelló lleidatà ha tornat a ser una festa. El Llista havia aconseguit un triomf per 3-5 en el partit d’anada, però faltava segellar la classificació. El partit ha tingut un inici frenètic, amb targetes blaves i gols encadenats. Als quatre minuts el Llista ja guanyava per 2-0, però el Nantes ha posat el 2-1 en el minut 5 i, dos minuts més tard, els lleidatans ja manaven per 4-1, per tancar la primera part amb un 6-2 que deixava la classificació pràcticament certificada.

En la segona part l’equip d’Albert Folguera ha controlat millor el partit i ha anat deixant passar els minuts sense patir, per tancar el partit amb un 8-3 per a un global de 13-6 al seu favor en el conjunt de l’eliminatòria. L’equip ho ha celebrat amb l’afició en la mateixa pista del pavelló i els dies 27 i 28 d’abril defensarà la seua corona en una seu encara per designar.